Okładka książki - Issak (#3). Issak 04

Issak (#3). Issak 04

Anno Domini 1620, czasy Świętego Cesarstwa Rzymskiego. Zaciekli wrogowie, Isaku i Renzo, znani w Europie jako Issak i Lorenzo, mają po jednym z dwóch karabinów zawierających tajemną formułę. Każdy z nich dąży do zdobycia obu. Issak wraz ze swoimi towarzyszami trafia w sam środek konfliktu. Wsparcie dla wrogich wojsk zapewniają słowiańscy jeźdźcy i madziarscy łucznicy.

Komiks zdobył w 2019 roku Saito Takao Award, prestiżową nagrodę dla oryginalnych tytułów dla dorosłych odbiorców.

To kolejna historyczna epopeja, którą każdy fan ,,Sagi winlandzkiej" musi poznać!

Informacje dodatkowe o Issak (#3). Issak 04:

Wydawnictwo: HANAMI
Data wydania: 2025-06-20
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: 4

Tagi: Powieść graficzna (tradycja europejska) Manga - seinen Komiks i powieść graficzna - historyczne

Kup książkę Issak (#3). Issak 04

Okładka ksiązki - Bajeczka do czytania i słuchania. Dziewczyński wieczór. Biletomistrzyni. Audiobook

Przygody ukochanych bohaterów w najbardziej przyjaznej dzieciom formie: książce do słuchania, czytania i oglądania. Mistrzowska interpretacja wprowadzi...

Garfield. Tłusty koci trójpak. Tom 14
Okładka ksiązki - Garfield. Tłusty koci trójpak. Tom 14

Być może Garfield zrodzony jest do drzemek (musi codziennie przymknąć oko na jakieś osiemnaście godzin), ale kiedy się budzi, jest gotów do działania....