Okładka książki - Jednorożce. Aktywizujące zadania z naklejkami. 100 naklejek do zadań + 60 naklejek 3D

Jednorożce zapraszają do świata zadań z naklejkami. Ciekawe i starannie opracowane łamigłówki z naklejkami rozwijają spostrzegawczość, w naturalny sposób zachęcają do nauki liczenia, uczą skupienia i koncentracji uwagi. Dzieci bardzo lubią takie aktywizujące zadania. Znajdą tu klasyczne labirynty, wyszukiwanie różnic, łączenie punktów, ukryte rysunki, logiczne sekwencje i obrazkowe sudoku oraz ćwiczenia manualne w rysowaniu po śladzie. Dodatkowe naklejki 3D można wykorzystać w książce lub poza nią.

Informacje dodatkowe o Jednorożce. Aktywizujące zadania z naklejkami. 100 naklejek do zadań + 60 naklejek 3D:

Wydawnictwo: Aksjomat
Data wydania: 2025-09-30

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Jednorożce. Aktywizujące zadania z naklejkami. 100 naklejek do zadań + 60 naklejek 3D

Koloruję i naklejam. Zwierzątka na wsi. Duże naklejki od 3 lat
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Koloruję i naklejam. Zwierzątka na wsi. Duże naklejki od 3 lat

Jak bawić się tą książką? 1. Dorosły wyrywa z książki arkusze z naklejkami. 2. Dziecko przykleja naklejki tworzące zwierzątko w takiej kolejności, jak...

Kolędy dla dzieci. Naciśnij, posłuchaj i śpiewaj!
Anna Podgórska0
Okładka ksiązki - Kolędy dla dzieci. Naciśnij, posłuchaj i śpiewaj!

Oddajemy do Państwa rąk zbiór z pięknie zaśpiewnymi kolędami dla dzieci, lubianymi i znanymi od pokoleń. Format książki jest bardzo poręczny dla malucha...