Okładka książki - Kobiece gadanie 2

Kobiece gadanie 2

16 kobiet. 16 historii. 16 rozmów o życiu, które rzadko bywa proste, ale potrafi być piękne.

To książka o odwadze bycia sobą - także wtedy, gdy nie mamy pewności, dokąd nas to zaprowadzi. O chwilach zwątpienia i momentach, w których odkrywamy w sobie niespotykaną dotąd siłę. O wrażliwości, która nie jest słabością, lecz przejawem odwagi.

To także książka dla kobiet, które nie chcą już udawać, że wszystko mają pod kontrolą. Dla tych, które wolą zadawać ważne pytania i szukać odpowiedzi niż żyć według gotowych schematów. Dla tych, które mają dość spełniania cudzych oczekiwań kosztem siebie.

Jeśli czujesz, że twoje życie pędzi szybciej niż twoje myśli - zatrzymaj się na chwilę. Jeśli myślisz, że w gąszczu życiowych wyborów zgubiłaś siebie - posłuchaj tych historii. Jeśli czasem masz wrażenie, że wybierasz bycie ,,miłą", zamiast bycia sobą - zostań z nami.

Może nie znajdziesz tu gotowych odpowiedzi, ale poznasz pytania, które warto sobie zadać. A od nich wszystko się zaczyna.

Kamilla Baar o Ewa Bem o Sylwia Chutnik o Katarzyna Dąbrowska o Aleksandra Gajewska o Paulina Krupińska o Joanna Kryńska o Aleksandra Kurzak o Jolanta Kwaśniewska o Agata Młynarska o Lidia Popiel o Dorota Soszyńska o Ewa Stachowska o Justyna Szyc-Nagłowska o Beata Ścibakówna o Katarzyna Żak w rozmowie z Beatą Biały.

Informacje dodatkowe o Kobiece gadanie 2:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2026-05-19
Kategoria: Poradniki

Tagi: antologie Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty

Kup książkę Kobiece gadanie 2

Męskie gadanie
Beata Biały0
Okładka ksiązki - Męskie gadanie

O emocjach, męskości, kobietach, ojcostwie, przyjaźni, depresji, nałogach i wszystkim tym, o czym rozmawiają (i nie rozmawiają) mężczyźni. 16 wyjątkowych...

Kobiece gadanie
Beata Biały0
Okładka ksiązki - Kobiece gadanie

O tym, co boli, zachwyca, wzrusza, złości, dodaje skrzydeł, i wszystkim tym, o czym rozmawiają (i nie rozmawiają) kobiety. 16 niezwykłych kobiet. 16...

Opad
Opad