Okładka książki - Księga astrologii runicznej. Odkryj swoje przeznaczenie i kosmiczną harmonię dzięki pradawnej mądrości run

Odkryj swoją unikalną ścieżkę przeznaczenia, łącząc moc gwiazd i starożytną mądrość run.

Poznaj fascynujący świat runicznej kosmologii, dzięki której zgłębisz naturalne talenty oraz siły kształtujące twoje życie. Runiczna astrologia to nowatorskie podejście łączące pradawną mądrość nordyckich run z klasycznymi zasadami astrologii.

Światowej sławy ekspert w dziedzinie run i duchowego dobrostanu, Richard Lister, przedstawia unikalne połączenie runicznego horoskopu z interpretacją gwiazd. Tworzy metodologię budowania runicznego wykresu urodzeniowego oraz analizy kosmicznych wpływów poprzez symbolikę runiczną i cykle planetarne.

Każda runa niesie swoją energię i znaczenie, odzwierciedlając różne aspekty ludzkiego charakteru, losu i przeznaczenia. Dzięki tej książce nauczysz się tworzyć swój osobisty wykres runiczny i zrozumiesz, jak Słońce (Sunna), Księżyc (Manni) i Ziemia (Jord) wpływają na twoją drogę życiową.

Autor porusza kluczowe zagadnienia, takie jak:

tajniki runicznej astrologii i jej kosmiczne powiązania; tworzenie Runicznej Ścieżki Gwiazdy; wpływ wędrujących bogów na ludzkie losy; odkrywanie ukrytych kodów pozwalających uzyskać dostęp do kosmicznej harmonii i dobrobytu.

Dowiedz się, jak interpretować swoją przyszłość i rozwijać się duchowo!

,,Myślałem, że wiem sporo o astrologii, ale Richard zupełnie zmienił moje postrzeganie i wprowadził nowe sposoby pracy z Wszechświatem!"

- David Wells, astrolog i autor ,,The Tree of Life Oracle"

Informacje dodatkowe o Księga astrologii runicznej. Odkryj swoje przeznaczenie i kosmiczną harmonię dzięki pradawnej mądrości run:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-05-07
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788383719177
Tytuł oryginału: The Book of Runic Astrology: Unlock the Ancient Power of Your Cosmic Birth Runes

Tagi: Astrologia

Kup książkę Księga astrologii runicznej. Odkryj swoje przeznaczenie i kosmiczną harmonię dzięki pradawnej mądrości run

Księga astrologii runicznej. Odkryj swoje przeznaczenie i kosmiczną harmonię dzięki pradawnej mądrości run - opinie o książce

Avatar użytkownika - kulturowa_anihil
kulturowa_anihil
Przeczytane:2025-05-03, Ocena: 5, Przeczytałem,

Lister otworzył przede mną bramę do świata, gdzie magia splata się z nordyckim mistycyzmem i ich znakami.

Zdecydowanie duży plus należy się autorów, że swoją książkę rozpoczął od podstaw, wprowadzając mnie do astrologii i runicznej kosmologii, co już na wstępie jest dużym ułatwieniem w odbiorze lektury. Tworzenie runicznego horoskopy także jest pokazane krok po kroku, a co równie ważne ukazane są schematy, które całe zadanie jeszcze bardziej ułatwiają.

Bardzo spodobało mi się, jak autor połączył astrologię z wiedzą runiczną, bo dla mnie ten mariaż był ciekawy i logiczny. Całe to połączenie wiedzy odnośnie planet i run daje dodatkowe pole do interpretacji, co sprawia, że uzyskujemy nowe kosmiczne konfiguracje, co z kolei nadaje całemu czytaniu jeszcze więcej głębi i wielowymiarowości.

Autor zaserwował również zestawy ćwiczeń i medytacji runicznych, które mają na celu ,,aktywację" energii runicznej konkretnych znaków i planet. W tym zakresie Listner również zadbał o to, aby wszystko było przejrzyste i jasne wraz ze wskazówkami jak dokumentować odczucia i wnioski. To połączenie sprawiło, że książka bardzo zręcznie łączy wiedzę teoretyczną z praktyką, dzięki czemu publikacja jest w moich oczach kompletna, bo generalnie trzeba zauważyć, że pod względem wiedzy książka jest niezwykle obfita.

,,Księga astrologii runicznej" jest dla mnie publikacją wyjątkową, bo do tematu podchodzi ambitnie, rzetelnie i w tym wszystkim jest niezwykle praktyczna. Jako osoba chętna na pogłębianie wiedzy jestem tą książką zachwycona i mogę tylko gorąco polecić.