Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Informacje dodatkowe o Kucharz & Gastronom vademecum:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686

więcej

Kup książkę Kucharz & Gastronom vademecum

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kucharz & Gastronom vademecum - opinie o książce

Inne książki autora
Objawy chorobowe od A do Z. Poradnik rodzinny
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Objawy chorobowe od A do Z. Poradnik rodzinny

Objawy chorobowe są niczym drogowe znaki ostrzegawcze. Celem tego przewodnika jest ułatwienie ich zrozumienie, a tym samym przygotowanie pacjenta do wizyty...

Symferopol. Miniprzewodnik
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Symferopol. Miniprzewodnik

Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
Olga
Ewa Hansen ;
Olga
Zranione serca
Urszula Gajdowska
Zranione serca
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy