Kucharz & Gastronom vademecum

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686

Ocena: 0 (0 głosów)

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Kup książkę Kucharz & Gastronom vademecum

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
REKLAMA

Zobacz także

Opinie o książce - Kucharz & Gastronom vademecum

Inne książki autora
Egypt. Art & Architecture
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Egypt. Art & Architecture

Travel guide and art book rolled into one. Each volume of the Art Architecture series is opulently illustrated. The highly readable texts give you concentrated...

Słowacja Zimą + mapa kąpielisk słowackich. Wydanie 1
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Słowacja Zimą + mapa kąpielisk słowackich. Wydanie 1

Narty Słowacja to jeden z najbardziej górzystych krajów Europy, nic dziwnego zatem, że "ilość ośrodków narciarskich na głowę mieszkańca" jest tu znacznie...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Recenzje miesiąca
Tylko to, co ważne
Agnieszka Stec-Kotasińska
Tylko to, co ważne
Lekkie objawy życia
Tomasz Białkowski
Lekkie objawy życia
Centrum śmierci
Tom Shachtman
Centrum śmierci
Odrodzone królestwo
Elżbieta Cherezińska
Odrodzone królestwo
Szpiedzy i sufrażystki
Krzysztof Beśka
Szpiedzy i sufrażystki
Leśniczanka
Klaudia Duszyńska
Leśniczanka
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy