Okładka książki - Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki

Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki

Mądra Mysz. Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki - wielbicielom serii Mądra Mysz tego tomiku rekomendować nie trzeba, zwłaszcza że towarzyszy jej wyjątkowa okazja.

Seria MĄDRA MYSZ świętuje jubileusz - Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki Christiana Thielmanna to książeczka oznaczona numerem 100! Z tej okazji na pewno czekają czytelników niespodzianki. Cierpliwym zbieraczom całej serii pomaga w jej skompletowaniu specjalna żółta wkładka w każdej książeczce, gdzie są pokazane wszystkie części. A tym razem wielka przygoda - jak to jest, gdy można się przejechać wielkim sprzętem na kołach? Oczywiście jako pasażer.

,,Mądra Mysz" to edukacyjna seria kwadratowych książek dla dzieci. W jej skład której wchodzą obyczajowe opowiadania o przygodach Zuzi czy o małym Maksie, przybliżające najróżniejsze zawody książki ,,Mam przyjaciela..." oraz cykl pełen technicznych szczegółów ,,Maszyny i pojazdy" lub "Dawniej i dziś".

"Wielkie ciężarówki" w serii Maszyny i pojazdy"zaspokoją ciekawość każdego dziecka żądnego wiedzy o technicznych szczegółach najróżniejszych urządzeń. Cykl w pasjonujący sposób tłumaczy bowiem ich działanie, natomiast wyposażone w fachowe szczegóły (a jednocześnie humorystyczne) ilustracje maszyn czy pojazdów przyciągną uwagę dziecka i utrzymają ją na długo.

Informacje dodatkowe o Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki:

Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2025-10-29
Tytuł oryginału: LKW-Giganten und Riesenlaster

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Publikacje popularne dla dzieci i młodzieży Książeczki obrazkowe dla dzieci Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Maszyny i pojazdy. Wielkie ciężarówki

Maks nie rozmawia z obcymi
Christian Tielmann0
Okładka ksiązki - Maks nie rozmawia z obcymi

Do znanej już  serii książeczek o zawodach i o Zuzi dochodzą teraz książeczki o przygodach Maksa. Maks czeka na mamę na placu zabaw. Trochę to trwa....

Maks zostaje mistrzem świata
Christian Tielmann0
Okładka ksiązki - Maks zostaje mistrzem świata

Do znanej już  serii książeczek o zawodach i o Zuzi dochodzą teraz książeczki o przygodach Maksa. Maks i Paulina grają w ogrodzie w piłkę nożną. Kiedy...

Opad
Opad