Okładka książki - Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009

Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009

Podręcznik jest adresowany zarówno dla kandydatów na prawo jazdy kat. B i B1 jak również dla kierowców ubiegających się o wyższe kategorie prawa jazdy. Tematyka i zakres omawianych zagadnień odpowiada zakresowi wiedzy niezbędnej do prawidłowego wypełnienia testów stosowanych na egzaminach na prawo jazdy kategorii B i B1.

Informacje dodatkowe o Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009:

Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7428-134-8

Kup książkę Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009

Materiały szkoleniowe dla kandydatów na prawo jazdy kategorii B 2008/2009 - opinie o książce

Narciarski Atlas Polski Czech i Słowacji 2008
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Narciarski Atlas Polski Czech i Słowacji 2008

Narciarski Atlas Polski, Czech i Słowacji 2008.Najnowsze wydanie, a w nim: * informacje o wszystkich ośrodkach narciarskich w Polsce, a także 50 najważniejszych...

Plan miasta. Praga 1:15000
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Plan miasta. Praga 1:15000

Aktualny i szczegółowy plan miasta w bardzo praktycznej skali 1:15 000. Zawiera dodatkowo: informacje turystyczne, wybór interesujących obiektów, dodatkowe mapy, indeks ulic....