Okładka książki - Miłość zwycięża wszystko. Z Ojcem Józefem Witko OFM rozmawia Grzegorz Sokołowski

Ojciec Józef Witko o powołaniu, Mszach św. z intencją o uzdrowienie i uwolnienie, śmierci, miłości, przebaczeniu i swojej drodze do osobistej relacji z Chrystusem.

Czy można zaprzyjaźnić się ze swoim Aniołem Stróżem? Jaki sens ma odmawianie nowenny? Dlaczego Jezus każe nam kochać naszych nieprzyjaciół? Na czym polega prawdziwe uzdrowienie? Dlaczego wierni nie doświadczają spoczynku w Duchu Świętym na każdej Mszy świętej?

Na te i wiele innych niebanalnych pytań odpowiada Ojciec Witko OFM w niezwykłej rozmowie z Grzegorzem Sokołowskim. Jest to pierwszy wywiad, w którym znany kaznodzieja i charyzmatyk opowiada o początkach swojego powołania, o tym, jak narodził się pomysł odprawiania Mszy św. o uzdrowienie i uwolnienie, i o swojej ulubionej modlitwie.

Poruszając tematy wszystkich najważniejszych prawd naszej wiary, Ojciec Witko przedstawia prostą i poruszającą katechezę o Bożej miłości i sile ludzkiej nadziei - Miłość zwycięża wszystko!

Informacje dodatkowe o Miłość zwycięża wszystko. Z Ojcem Józefem Witko OFM rozmawia Grzegorz Sokołowski:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2024-02-16
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Religie i wierzenia

Kup książkę Miłość zwycięża wszystko. Z Ojcem Józefem Witko OFM rozmawia Grzegorz Sokołowski

o. Józef Witko0
Okładka ksiązki - Z ziemi egipskiej do ziemi obiecanej. Od grzechu do wolności. Droga uzdrowienia wewnętrznego

Wyrusz w drogę do pełnej wolności Chrześcijaństwo od początku było nazywane drogą. Nie bez powodu. Życie ludzi wierzących na ziemi to nieustanna wędrówka...

Rafa Bóg uzdrawia. Ja, Pan, chcę być Twoim lekarzem
o. Józef Witko0
Okładka ksiązki - Rafa Bóg uzdrawia. Ja, Pan, chcę być Twoim lekarzem

Jezus żyje! I wciąż działa, uzdrawiając i uwalniając wszystkich, którzy przychodzą do Niego z wiarą. Jak rozpoznać źródło cierpienia, które dotyka...

Opad
Opad