Zaczęłam gotować, bo chciałam być zdrowa.
Kiedy sprawdziłam w jaki sposób produkowana jest ,,żywność" sprzedawana w sklepach, zrozumiałam, że chyba nie mam wyjścia. Muszę nauczyć się gotować i stworzyć takie przepisy, które będą szybkie, łatwe i zdrowe.
I takie są przepisy w tej książce.
Każde danie gotuje się samo. Ja tylko wkładam do garnka składniki w odpowiedniej kolejności i wracam pół godziny później, kiedy jedzenie jest gotowe.
I jest pyszne!
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2014-09-10
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 206
Język oryginału: polski
Zbiór fascynujących opowiadań o doświadczeniach kulinarnych znanych polskich podróżników i odkrywców. Opisują oni swoje niezwykłe doświadczenia związane...
Japonia, jeden z najbardziej legendarnych krajów świata! Kto nie słyszał o cudownie zdrowym japońskim jedzeniu, o samurajach, gejszach, japońskiej...
Chcę przeczytać,