Okładka książki - Na jedną noc

Na jedną noc

Tom 1 cyklu Spadkobiercy Spade Hotel

Każdy wiedział, kim był Macon Spade. Miliarder. Przyszły spadkobierca jednej z najbardziej luksusowych marek na świecie. A przy tym wyjątkowy przystojniak. Macon nigdy nie miał problemów, aby zaciągnąć dowolnie wybraną kobietę do łóżka. Ale żadna z nich nie mogła liczyć na więcej niż jedną noc. Dawno temu postanowił: żadnych związków. Był na tyle cyniczny, że po prostu cieszył się życiem playboya.

Wszystko się zmieniło podczas pewnej imprezy w klubie. Zobaczył ją. Trudno było jej nie zauważyć. Tańczyła, ale jak! Macon od razu jej zapragnął. Dziewczyna poruszała się w hipnotyzujący, magnetyczny sposób, jej ciemne włosy falowały, a intensywne spojrzenie niebieskich oczu lśniło w półmroku. Młody miliarder szybko się przekonał, że nie przyszła tu dla jakiegokolwiek mężczyzny, nawet dla niego. Przyszła, aby tańczyć i cieszyć się muzyką. Jej wdzięk, zapach i… obojętność sprawiały, że Macon pragnął jej tak, jak żadnej innej kobiety w życiu.

Na pozór osiągnął swój cel. Spędziła z nim noc. Było, jak lubił – czysta przyjemność. Żadnych imion. Żadnego „potem”. Choć tym razem coś się zmieniło. Macon wciąż pragnął pięknej nieznajomej, chciał ją poznać i stać się dla niej kimś wyjątkowym. Postanowił ją odnaleźć.

Tylko że ona nie chciała go znać.

Informacje dodatkowe o Na jedną noc:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2025-07-14
Tytuł oryginału: The Playboy
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Paulina Więcek

Kup książkę Na jedną noc

Na jedną noc - opinie o książce

- to pierwszy tom serii Spadkobiercy Spade Hotel i od razu biorę się za kolejny, który już czeka u mnie na półce

- muszę przyznać, że to jedna z tych komfortowych książek, które czyta się dla przyjemności i nie chce się, aby historia się kończyła

- czyta się szybko, bo wciąga od pierwszej strony

- książka opowiada historię Macona i Brooklyn - ich relacji, związku i pracy przy sieci eksluzywnych hotelów

- motyw dosyć typowy, bo on jest playboyem, a ona skromną dziewczyną, a mimo to ich drogi się przecinają

- z tyłu na okłace ta książka jest określona jako ,,sensual", ale to zdecydowanie jest ,,spicy" historia - dużo tam seksualności

- pojawiają się też bohaterowie z serii o Daltonach (np. ,,Prawnik mojej siostry"), więc te dwie serie mają ze sobą duże powiązania - na szczęście nie ma żadnych spoilerów

Prawnik mojej siostry
Marni Mann0
Okładka ksiązki - Prawnik mojej siostry

Dalton Group założyli rodzice Dominicka Daltona. Szybko stała się jedną z najlepszych kancelarii prawnych w Los Angeles. Dominick był w niej partnerem...

Gdy zapada cisza
Marni Mann0
Okładka ksiązki - Gdy zapada cisza

Mawia się, że w tym samym czasie nie można kochać dwóch różnych mężczyzn. Nie można rozerwać na pół serca, duszy czy ciała. Jednak jestem tu po...

Opad
Opad