Podaruj Tacie wyjątkowy prezent - pamiętnik, w którym będzie mógł opisać mnóstwo historii ze swojego życia.
Książka zawiera również pobudzające kreatywność teksty i ćwiczenia, które staną się inspiracją dla niezwykłych mężczyzn, jakimi są nasi ojcowie!
Wydawnictwo: Bukowy Las
Data wydania: 2025-05-21
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Życie Modiglianiego to metafora tragicznego losu artysty przeklętego - skupionego na sztuce, bezkompromisowego outsidera niezrozumianego i niedocenionego...
Czy przed psotną Maszą można ukryć się na biegunie północnym? Jak mała rozrabiaka poradzi sobie w urządzonej przez Niedźwiedzia szkole? Czy zakochany miś...
Przeczytane:2025-06-18, Ocena: 6, Przeczytałem, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2025, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2025, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2025 roku, 12 książek 2025, 26 książek 2025, 52 książki 2025, Rok 2025,
Dzień Ojca zbliża się wielkimi krokami, dlatego też przychodzę do Was z kolejną propozycją na prezent. Wydawnictwo Bukowy Las wydało również ,,Pamiętnik Taty. Najcenniejsze wspomnienia"
W środku wygląda podobnie jak Pamiętnik Mamy, który ostatnio Wam prezentowałam. Dzień Ojca to również wyjątkowy dzień, gdyż tatusiowie również są ważni. Role każdego z rodziców są inne. Zarówno matka, jak i ojciec przekazują dziecku inne wartości, uczą innych rzeczy, inaczej się bawią, z każdym z nich dzień wygląda inaczej, dlatego trzeba ich kochać, doceniać, pamiętać o nich i podarować im czas. Oni zawsze przy nas byli, jak byliśmy mali, jak obdrapaliśmy kolano, jak przeżywaliśmy pierwsze wakacje. Na przełomie lat takich sytuacji było mnóstwo i są do teraz, mimo iż jesteśmy już dorośli, mamy własne rodziny.
Jednak zawsze podkreślam, pamięć należy się nie tylko w Dzień Matki czy Dzień Ojca, tylko zawsze.