Okładka książki - Peppa Pig. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać

Kolorowa książka z ulubionymi bohaterami bajki Świnka Peppa. W środku dziecko znajdzie aż 500 naklejek wielokrotnego użytku, a także dużą porcję zagadek, łamigłówek, labiryntów i kolorowanek. Świetna zabawa na wiele godzin gwarantowana!

Informacje dodatkowe o Peppa Pig. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-16

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Peppa Pig. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać. Peppa Pig. Baw się! 500 naklejek. Peppa chce pomagać

Gumball. Gumball .Jak być (dobrą) siostrą
Okładka ksiązki - Gumball. Gumball .Jak być (dobrą) siostrą

,,Jak być (dobrą) siostrą i nie zwariować" to jedyna w swoim rodzaju pozycja z serii wydawniczej Gumballa skierowana w większości do dziewczyn, a także...

Piktogramy. Bajka obrazkowa na Święta
Okładka ksiązki - Piktogramy. Bajka obrazkowa na Święta

Wesołe historyjki świąteczne, w których wybrane słowa zostały zastąpione piktogramami. Dzięki temu dziecko może czytać razem z mamą albo tatą, odgadując...