Okładka książki - Pokochaj mnie jutro

Pokochaj mnie jutro

Autorka bestsellera Tokio Ever After powraca z zabawną i głęboko poruszającą komedią romantyczną!

Miłość na zawsze? Bzdura!

Siedemnastoletnia Emma Nakamura-Thatcher nie wierzy, że dwoje ludzi może połączyć prawdziwe, trwałe uczucie – nie po bolesnym rozwodzie rodziców. Jednak podczas japońskiego Święta Gwiazd ulega prośbie dziadka i wyraża jedno życzenie: chce dowodu, że miłość istnieje i nigdy się nie kończy.

Życie toczy się dalej aż do momentu, gdy Emma znajduje liścik od kogoś, kto twierdzi, jest ona jego największą miłością i że pisze do niej z przyszłości. To musi być żart, prawda? Ale pojawiają się kolejne listy, a każdy z nich ujawnia sekrety znane tylko Emmie. Czy to się dzieje naprawdę? Nawiązała kontakt z kimś z przyszłości? Ale z kim?

Kiedy Emma próbuje odgadnąć tożsamość autora listów, uświadamia sobie, że miłość jest czymś więcej niż mrzonką – jest najpotężniejszą siłą we wszechświecie.

Informacje dodatkowe o Pokochaj mnie jutro:

Wydawnictwo: Poradnia K
Data wydania: 2026-04-08
Kategoria: Dla młodzieży
Tytuł oryginału: Love Me Tomorrow
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Nina Wum

Kup książkę Pokochaj mnie jutro

Tokio Ever After
Emiko Jean0
Okładka ksiązki - Tokio Ever After

A gdyby okazało się, że jesteś prawdziwą księżniczką? Izumi Tanaka zawsze w głębi serca czuła, że odstaje od rówieśników - nie jest łatwo być Japończykiem...

Tokio Dreaming
Emiko Jean0
Okładka ksiązki - Tokio Dreaming

Wyczekiwana kontynuacja Tokio Ever After! Kiedy japońsko-amerykańska nastolatka Izumi Tanaka dowiedziała się, że jej ojciec jest następcą tronu Japonii...