Ok³adka ksi±¿ki - Pokochaj swoje w³osy

Pokochaj swoje w³osy

Ocena: 5 (1 g³osów)
Rodzaj, grubo¶æ i kolor w³osów dostajemy w genach. Tego nie da siê zmieniæ. Jednak to jak siê z nimi obchodzimy na co dzieñ ma ogromny wp³yw na ich wygl±d i urodê. Dla wielu kobiet w³osy to raczej codzienny problem ni¿ ¼ród³o rado¶ci. W po¶piechu i bieganinie nie bardzo wiadomo, jak sobie z nimi radziæ. Czas to zmieniæ. Zw³aszcza, ¿e w³osy s± nasz± wizytówk± i wiele o nas mówi±. Pe³ne blasku, silne i zdrowe buduj± nasz wizerunek. W dzisiejszych czasach, kiedy dysponujemy wrêcz nieograniczon± ilo¶ci± kosmetyków i doskona³ych narzêdzi do stylizacji, wystarczy im po¶wiêciæ kilkana¶cie minut dziennie. By pozbyæ siê problemów jakich nam przysparzaj± fryzury, trzeba na pocz±tku dok³adnie zdiagnozowaæ problem. Potem wszystko staje siê ³atwe. Tego, jak sobie radziæ w trudnymi w³osami mo¿emy dowiedzieæ siê od Jagi Hupa³o, która wspó³pracuj±c z mark± Philips udowadnia nam, ¿e mo¿na pokochaæ swoje w³osy. Jaga od wielu lat prowadzi w Warszawie swoj± pracowniê. O w³osach wie najprawdopodobniej wszystko. Poza tym zdaje sobie sprawê, ¿e wspó³czesna kobieta nie ma zbyt wiele czasu dla siebie, a chce dobrze wygl±daæ. Postanowi³a wiêc zdradziæ, jak doskonale dbaæ o w³osy i nie traciæ na to czasu. Co sprawi, ¿e stan± siê jeszcze piêkniejsze ka¿dego dnia, a przede wszystkim na co zwróciæ uwagê, by odzyska³y swoj± si³ê. Ten poradnik odmieni wasze ¿ycie!

Informacje dodatkowe o Pokochaj swoje w³osy:

Wydawnictwo: Burda Ksi±¿ki
Data wydania: 2012-10-17
Kategoria: Poradniki

wiêcej

POLECANA RECENZJA

Kup ksi±¿kê Pokochaj swoje w³osy

Cytaty z ksi±¿ki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej ksi±¿ki.

Zobacz tak¿e

Pokochaj swoje w³osy - opinie o ksi±¿ce

Recenzje miesi±ca Poka¿ wszystkie recenzje