Okładka książki - Polska. POP-UP

Polska. POP-UP

Oto jedyna taka książka o Polsce! 10 magicznych pop-upów - zachwycających trójwymiarowych modeli najpiękniejszych miejsc: tętniących życiem miast, gór, jezior i bałtyckich plaż. Oglądając je, czytelnik stanie pod potężnymi murami zamku w Malborku, zobaczy wawelskie wzgórze i przespaceruje się po wrocławskiej starówce.

Każda strona to nowa przygoda i scena, która ożywa w rękach czytelnika. Książka zaprasza do podziwiania Polski, rozbudza ciekawość świata, wspiera rozwój wyobraźni przestrzennej i tworzy niezapomniane chwile podczas wspólnego rodzinnego czytania. Piękna Polska zaskakuje mnóstwem atrakcji na każdej stronie!

Czy wiesz, że w Polsce możesz spotkać żubra, w centrum miasta pospacerować wśród pozostałości koralowych raf, popłynąć kajakiem po dzikiej rzece, a nawet znaleźć się w kosmosie bez opuszczania Ziemi?

Jesteś gotowy, by odkryć kraj pełen fascynującej historii i przyrody? Polska czeka!

Jedyny taki pop-up na rynku zachwyci nie tylko dzieci, ale także rodziców.

Informacje dodatkowe o Polska. POP-UP:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2026-02-09

Tagi: Geografia regionalna Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Publikacje popularne dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Polska. POP-UP

Odkrywam świat. To mój dzień. Książka z okienkami
Magdalena Młodnicka0
Okładka ksiązki - Odkrywam świat. To mój dzień. Książka z okienkami

To mój dzień to książka z okienkowej serii Odkrywam świat. Zapoznaje ona najmłodsze dzieci z czynnościami, które wykonują każdego dnia, pomaga je nazywać...

Dobrze mieć przyjaciela. (seria: Wielkie problemy małych ludzi)
Magdalena Młodnicka0
Okładka ksiązki - Dobrze mieć przyjaciela. (seria: Wielkie problemy małych ludzi)

Każdy może poczuć się samotny, gdy brakuje mu przyjaciela. Tak jak Róża, która przekonała się jednak, że warto cierpliwie poczekać na prawdziwą przyjaźń...

Opad
Opad