Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom

Kolorowa książka z ulubionymi bohaterami bajki Psi Patrol. W środku dziecko znajdzie aż 500 naklejek wielokrotnego użytku, a także dużą porcję zagadek, łamigłówek, labiryntów i kolorowanek. Świetna zabawa na wiele godzin gwarantowana!

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-16

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom. Psi Patrol. Baw się! 500 naklejek. Na pomoc zwierzakom

Rodzina Borsuków i Lisów przedstawia. Emocje. Tom 1
Okładka ksiązki - Rodzina Borsuków i Lisów przedstawia. Emocje. Tom 1

Zapraszamy do leśnej szkoły pana Borsuka i pani Lisicy! Dzisiaj Pani Lisica porozmawia z nami o najważniejszych emocjach, jakie pojawiają się w naszym...

Odyseja XX wieku. Sándor Márai - życie i dzieło
Okładka ksiązki - Odyseja XX wieku. Sándor Márai - życie i dzieło

Kim był Sándor Márai – ów kassański patrycjusz, pisarz podróżnik, pełnokrwisty dziennikarz, bywalec niewielkich karczm i kawiarni, a zarazem człowiek...

Opad
Opad