Okładka książki - Pudełka bawidełka. Bawię się z Manią i Tyniem. Zestaw 10 pudełek do układania i kartonowa książeczka

Lekki i bezpieczny zestaw, idealny dla najmłodszych, zawiera 10 różnej wielkości pudełek do układania i zabawy oraz kartonową książeczkę.

Maluch buduje, układa, burzy, a więc rozwija dużą i małą motorykę. Ćwiczy także logiczne myślenie, porządkując i sortując elementy, rozwija mowę, odpowiada na pytania, uczy się liczyć. Te aktywności świetnie stymulują również rozwój koordynacji ruchowej i koncentracji.

Dziecko układa pudełka w pionie, w poziomie oraz sortuje, wkładając jedno w drugie. Najmniejszą częścią zestawu jest kostka, którą można rzucać i losować element do wyszukania na ściankach pudełek. Umieszczone na nich obrazki przedstawiają wesołe scenki z życia Mani i Tynia, bohaterów książkowej serii dla najmłodszych. Zestaw w harmonijny sposób łączy świetną zabawę z nauką.

Informacje dodatkowe o Pudełka bawidełka. Bawię się z Manią i Tyniem. Zestaw 10 pudełek do układania i kartonowa książeczka:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2025-03-10
Liczba stron:

Tagi: Hobby gry zabawy i zabawki dla dzieci i młodzieży zabawki lalki i kukiełki Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Pierwsze lata życia - początki nauczania Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Pudełka bawidełka. Bawię się z Manią i Tyniem. Zestaw 10 pudełek do układania i kartonowa książeczka

Wielkie problemy malych ludzi. Nie daj się gnębić. Książka, która dodaje siły
Magdalena Młodnicka0
Okładka ksiązki - Wielkie problemy malych ludzi. Nie daj się gnębić. Książka, która dodaje siły

Pewnie każdy choć raz doświadczył przykrości ze strony kolegów. Zdarza się, że ktoś powie coś niemiłego, szturchnie, zażartuje tak, że śmieje się tylko...

Odkrywam świat. To mój dzień. Książka z okienkami
Magdalena Młodnicka0
Okładka ksiązki - Odkrywam świat. To mój dzień. Książka z okienkami

To mój dzień to książka z okienkowej serii Odkrywam świat. Zapoznaje ona najmłodsze dzieci z czynnościami, które wykonują każdego dnia, pomaga je nazywać...