Okładka książki - Red Jackals

Red Jackals

Tom 1 cyklu Diabły Stambułu

Pokochanie wroga to jak podpalenie własnego domu – wiesz, że wszystko runie, ale nie możesz przestać patrzeć na płomień.

Tam, gdzie duma jest wszystkim, honor ustala zasady, a zdrada oznacza wyrok śmierci, zderzają się dwa światy.

Przypadkowe spotkanie dwojga ludzi daje początek tragedii, która wstrząśnie fundamentami ich rodzin, zmieni bieg historii i roznieci ogień, który może pochłonąć nawet ich samych.

Aylin Şahin, córka tureckiego bossa mafijnego, od zawsze była więźniem swojego nazwiska. Otoczona luksusem i żelaznymi zasadami, desperacko pragnie wolności. Jej życie się zmienia, gdy poznaje tajemniczego i intrygującego mężczyznę.

Elias „Scythe” Horst, syn lidera neonazistowskiego gangu motocyklowego, dorastał wśród krwi, brutalności, nienawiści i niekończących się konfliktów o władzę. Ale gdzieś głęboko skrywa pragnienie życia, w którym nie trzeba walczyć o każdy oddech.

Nie powinni się w sobie zakochać, jednak los splótł ich nićmi namiętności i zatracenia. Granica między pożądaniem a obsesją zostaje zatarta – a kiedy jedna strona zaczyna kontrolować drugą, uczucie przestaje być wyborem.

Co się może stać, gdy miłość stanowi zarówno wybawienie, jak i przekleństwo?

Czy da radę uciec z piekła, które samemu się rozpaliło?

Informacje dodatkowe o Red Jackals:

Data wydania: 2025-10-25

Kup książkę Red Jackals

Syn Chaosu
Katarzyna Wycisk0
Okładka ksiązki - Syn Chaosu

W każdym z nas drzemie potwór. Czasami widać go na pierwszy rzut oka, jednak częściej ukrywa się gdzieś głęboko, czekając na odpowiedni moment. Berlin...

Serokot. Inny nie znaczy gorszy
Katarzyna Wycisk0
Okładka ksiązki - Serokot. Inny nie znaczy gorszy

Poznajcie Serokota - niezwykłego mruczka, wyglądem przypominającego ser. Mimo swojej odmienności, jest pełen ciepła i chęci do zabawy. Czy znajdzie przyjaciół...