Okładka książki - Rozpadliśmy się

Rozpadliśmy się

Tom 3 cyklu Byliśmy łgarzami

E. Lockhart, autorka fenomenu Tiktoka, zekranizowanej powieści „Byliśmy łgarzami” i jej prequelu „Rodzina łgarzy” powraca z nową książką! Gotycki vibe, rodzinne traumy i miłość balansująca na krawędzi. Rodzina, która wciąga w swoje kłamstwa jak narkotyk

Zaproszenie zmienia wszystko. Matilda nagle odkrywa, że jej ojcem jest ekscentryczny artysta malarz Kingsley Cello. Kiedy dostaje od niego propozycję spędzenia lata w nadmorskiej rezydencji, czuje, że to szansa, by go poznać i wreszcie zrozumieć samą siebie.

Brzmi jak zapowiedź wymarzonych wakacji!

Na miejscu jednak zamiast ojca czekają na nią: Meer – brat, o którego istnieniu nie miała pojęcia, Brock – upadła gwiazda dziecięcych filmów i Tatum – dziki outsider, który zrobi wszystko, żeby Matilda zniknęła z ich dziwacznego schronienia.

Ojciec jest wciąż nieobecny, a na powierzchnię zaczynają wypływać coraz bardziej niepokojące tajemnice. Okazuje się, że wizyta w Hidden Beach to jest nie wakacyjna przygoda, tylko rodzinna gra o przetrwanie. Bo wszyscy tu kłamią, a przeszłość nie pozwala o sobie zapomnieć.

Czy Matilda odnajdzie ojca? Czy zdąży poznać prawdę, zanim Hidden Beach ją pochłonie?

Informacje dodatkowe o Rozpadliśmy się:

Kup książkę Rozpadliśmy się

Kłamczucha
E. Lockhart0
Okładka ksiązki - Kłamczucha

Wierzyła, że im więcej wypocisz na treningu, tym mniej wycierpisz w walce.Wierzyła, że najlepszym sposobem, by uniknąć złamanego serca, jest udawać, że...

Byliśmy łgarzami
E. Lockhart0
Okładka ksiązki - Byliśmy łgarzami

Byliśmy łgarzami to współczesna, wyrafinowana i trzymająca w napięciu powieść, która przebojem wdarła się na listy bestsellerów ,...