Okładka książki - Sakramenty: chrzest - bierzmowanie - Eucharystia. Quizy w pytaniach i odpowiedziach

,,Quizy w pytaniach i odpowiedziach. Sakramenty. Chrzest, bierzmowanie, Eucharystia" to świetna zabawa i ciekawy sposób na przyswojenie wielu cennych informacji. Dzieci pokochają te zaskakujące zgadywanki, a katecheci będą zdumieni znakomitymi efektami, jakie przyniosą.

Nauczyciele z powodzeniem wykorzystają quizy jako oryginalną metodę pracy z dziećmi, dodatkową aktywność na zajęciach bądź jako formę ewaluacji.

Informacje dodatkowe o Sakramenty: chrzest - bierzmowanie - Eucharystia. Quizy w pytaniach i odpowiedziach:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2022-02-24
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: CateQuiz. Domande e risponse su battesimo - cresima - Eucaristia

Tagi: bóg

Kup książkę Sakramenty: chrzest - bierzmowanie - Eucharystia. Quizy w pytaniach i odpowiedziach

Witch. Wszystko o nas t. 6
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Witch. Wszystko o nas t. 6

Przed tobą zupełnie nowa seria W.I.T.C.H. Znajdziesz w niej mnóstwo ciekawych opowieści, sekretów i nieznanych ci wcześniej ciekawostek z życia pięciu...

Atlas młodego odkrywcy Europa
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Atlas młodego odkrywcy Europa

Ta ośmiotomowa seria prezentująca osiem głównych regionów świata zachęca młodych czytelników do dogłębnego odkrycia każdego zakątku globu....