Ok³adka ksi±¿ki - Siostry ze Z³otego Brzegu  (#36). Siostry ze Z³otego brzegu t.26 Mi³o¶æ rani

Siostry ze Z³otego Brzegu (#36). Siostry ze Z³otego brzegu t.26 Mi³o¶æ rani

Ocena: 0 (0 g³osów)

Andersowi udaje sie przezyc, ale jest sparalizowany od pasa w dó³. Nie chcac, aby Sophie sta³a sie zak³adniczka jego kalectwa, nak³ania ja do odejscia. Adwokat Bystroem sk³ada Martine bardzo niedwuznaczna propozycje. Zarazem Tormod oswiadcza sie jej. Kobieta ma watpliwosci - nie kocha go tak, jak niegdys Larsa, zanim ten wyjecha³ do Ameryki. Ostatecznie, kieruj±c siê g³ównie dobrem synka, przyjmuje ofertê matrymonialn±. Po powrocie do domu pracodawcy zauwaza, ze jednym z zaproszonych do niego gosci jest... Lars. Anna i Kristian, dzieki pomocy finansowej Rolfa, wprowadzaja sie do nowego hotelu. Celebruja odzyskanie miejsca do zycia. W pewnym momencie Kristian osuwa sie na ziemie bez zmys³ów

Informacje dodatkowe o Siostry ze Z³otego Brzegu (#36). Siostry ze Z³otego brzegu t.26 Mi³o¶æ rani:

Wydawnictwo: Edipresse Ksi±¿ki
Data wydania: 2019-01-18

Tagi: Przeznaczone dla kobiet i/lub dziewcz±t

wiêcej

Kup ksi±¿kê Siostry ze Z³otego Brzegu (#36). Siostry ze Z³otego brzegu t.26 Mi³o¶æ rani

Cytaty z ksi±¿ki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej ksi±¿ki.

Zobacz tak¿e

Siostry ze Z³otego Brzegu (#36). Siostry ze Z³otego brzegu t.26 Mi³o¶æ rani - opinie o ksi±¿ce

Inne ksi±¿ki autora
Siostry ze Z³otego Brzegu (#6). Sekrety i k³amstwa
Jeanette Semb0
Ok³adka ksi±zki - Siostry ze Z³otego Brzegu  (#6). Sekrety i k³amstwa

Siostry ze Z³otego Brzegu (#11). Ucieczka
Jeanette Semb0
Ok³adka ksi±zki - Siostry ze Z³otego Brzegu  (#11). Ucieczka

Josefine i Martine Vik po nag³ej ¶mierci ojca porzucaj± swoje dotychczasowe ¿ycie i przenosz± siê do ciotki, która mieszka w malowniczym miasteczku Drobak...

Zobacz wszystkie ksi±¿ki tego autora
Recenzje miesi±ca Poka¿ wszystkie recenzje