Fallon Knox nigdy nie narzekała na brak pieniędzy, a rodzice od zawsze dbali, by niczego jej nie zabrakło. Wszystko zmieniło się w chwili, kiedy oburzeni imprezowym trybem życia córki odcięli ją od gotówki. Nadszedł czas, by wreszcie wzięła los w swoje ręce.
Dziewczyna wykorzystała okazję i wdała się w nietypowy układ z kilkanaście lat starszym Liamem Eastonem, który jako jej sugar daddy spełnia materialne życzenia w zamian za niezobowiązujący seks oraz miłe towarzystwo.
Sprawa się nieco komplikuje, gdy Fallon poznaje chłopaka w swoim wieku, z którym chciałaby stworzyć prawdziwy związek. Pragnie zakończyć poprzednią relację i spróbować szczęścia z Cole’em, ale wtedy na jaw wychodzi niewygodny i jakże komplikujący sprawy fakt dotyczący życia obu mężczyzn.
Data wydania: 2025-11-28
Mackenzie Keith niedługo rozpoczyna studia w mieście, w którym mieszka jej brat. Niestety przeprowadzka nie najlepiej się rozpoczyna, bo Hunter zapomina...
Niewinność zawsze ma swoją cenę. Tym razem stawką jest czyjeś życie. Osiemnastoletnia Ophelia Vale zostaje porwana. Trafia do domu nieznajomego mężczyzny...
Przeczytane:2026-03-02, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,
Układy nie są dobrym pomysłem, gdy w grę wchodzą uczucia.
„Prędkość, wygląd i adrenalina to połączenie dobre na kilka chwil zabawy, ale na dłuższą metę się nie pisze”.
Fallon od dłuższego czasu obowiązuje umowa z pewnym starszym mężczyzną. Wspólne spotkania, bale czy wyjścia do restauracji to czysty układ. Do czasu, gdy młoda dziewczyna poznaje rówieśnika w swoim wieku i pragnie zakończyć relacje.
Myślicie sobie, przecież to nic ciekawego. A no właśnie a co gdy okaże się, że wasz sekretny kochanek to ojciec nowo poznanego chłopaka? Już nie jest tak kolorowo i prosto, prawda.
Kogo wybierze Fallon? I z jakimi konsekwencjami będzie musiała się zmierzyć?
Rozum podpowiada jedno, a reakcje ciała drugie. Z pożądaniem nie łatwo jest walczyć, gdy traci się zmysły przy drugiej osobie. Jak z nimi walczyć, gdy ciało domaga się spełnienia?
„Coś, dzięki czemu ciągnę do niego jak ćma do światła. Błądzę w ciemności i wtedy pojawia się on, a ja biegnę w jego stronę, nie zdając sobie sprawy, że wypala mi skórę”.
Od samego początku zostałam wciągnięta w życie bohaterów. Nie wiem czemu, ale ich polubiłam, tylko momentami drażnił mnie brak zdecydowania z ich strony. Zaryzykować nie jest łatwo, gdy strach przed porażką paraliżuje.
Lubię styl autorki, bo potrafi wniknąć swoją historią w głąb umysłu czytelnika. Zawładnęła moimi myślami, bo nie mogłam przestać czytać, dopóki nie poznam zakończenia historii.
Z drugiej strony obawiałam się, że wydarzy się coś, co zrujnuje mi obraz całej fabuły. Wiedzcie, że już miałam ułożony plan w głowie i chciałam, żeby tak było.
Czy się udało? Cóż nie mogę Wam zdradzić, by nie popsuć zabawy.
Was zapraszam do lektury, a ja sama czekam na inne książki od autorki.