Okładka książki - Summer BookTok Journal

Summer BookTok Journal

Must have tego lata!

Czas na przygodę! Zabierz swój ukochany Summer BookTok Journal, gdziekolwiek tylko chcesz. Wakacyjny obóz, city break, camping z przyjaciółkami, wielkomiejskie nicnierobienie czy wakacje na wsi - nie ma znaczenia, jak spędzasz lato, Twój journal będzie zawsze z Tobą. Podejmij nowe wyzwania, wypełnij wciągające quizy i szalone listy, dzięki którym nie będziesz się nudzić nawet przez chwilę. Uzupełniaj, rysuj, wklejaj i wycinaj.

Baw się świetnie nie tylko latem! xoxo @agatandbooks

Informacje dodatkowe o Summer BookTok Journal:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2025-05-21

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Hobby gry zabawy i zabawki dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 10 lat

Kup książkę Summer BookTok Journal

Summer BookTok Journal - opinie o książce

Avatar użytkownika - dianawiszniewska
dianawiszniewska
Przeczytane:2025-06-19, Ocena: 5, Przeczytałam,

Jeśli lato kojarzy Ci się nie tylko z plażą i lemoniadą, ale też z czytaniem pod chmurką, „Summer BookTok Journal” będzie Twoim idealnym kompanem na słoneczny sezon! To nie jest zwykły notes – to pełen energii, książkowej zabawy i kreatywnych zadań dziennik wakacyjnego bookstagramera. Znajdziesz tu wszystko, co pobudza czytelniczą wyobraźnię: letnie wyzwania czytelnicze (idealne, żeby ruszyć z TBR-em),
książkowe bingo (tak, odhaczanie to czysta satysfakcja!),
zadania kreatywne i gry (nie ma nudy nawet w samolocie czy autobusie),
a nawet wakacyjny dziennik, w którym można zapisać swoje wspomnienia między kolejnymi rozdziałami ulubionych książek. Dla nas, bookstagramerek, to genialne narzędzie do połączenia pasji do książek z estetyką planowania i zabawą formą. Dużo miejsca na rysowanie, planowanie letniego #bookhaul i notowanie cytatów, które chwytają za serce. Czy są minusy?
Tak – zdecydowanie brakuje więcej miejsca na recenzje książek. Osoby, które lubią bardzo dużo czytać mogą nie zmieścić wszystkich swoich recenzji. Myślę, że skróciłabym trochę dziennik na rzecz właśnie recenzji i byłoby idealnie.

Tam, gdzie kwitną niezapominajki
Agata Gładysz0
Okładka ksiązki - Tam, gdzie kwitną niezapominajki

Nowa powieść autorki bestsellerowej ,,Aurory". Layla jest pisarką. Od podszewki zna sekrety branży wydawniczej, chodzi na lunche ze śmietanką towarzyską...

Eli & Matt
Agata Gładysz0
Okładka ksiązki - Eli & Matt

Nowa powieść Agaty Gładysz, autorki bestselerowej ,,Aurory". Eli zostały dokładnie trzydzieści trzy dni do osiemnastych urodzin. To niewiele czasu, żeby...