Okładka książki - Światła Północy. Życzenie Harukki. Tom 7

Światła Północy. Życzenie Harukki. Tom 7

Sonja szczęśliwie wróciła do domu, jednak nic nie jest już takie jak dawniej. Wspomnienia z Jotundale są wciąż żywe i nie dają o sobie zapomnieć. Wkrótce dziewczyna odkrywa, że jej rodzina skrywa mroczne tajemnice, a część z nich bezpośrednio łączy się z jej wyprawą do magicznego świata.

Światła Północy autorstwa Malin Falch to komiks fantasy pełnymi garściami czerpiący z norweskiego folkloru. Seria zdobyła liczne prestiżowe nagrody i trafiła na półki księgarń w aż dwunastu krajach! Trwają prace nad animowaną adaptacją komiksu.

Informacje dodatkowe o Światła Północy. Życzenie Harukki. Tom 7:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2025-03-12
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Nordlys 7. Harukkas Onske

Tagi: Komiks i powieść graficzna - fantasy ezoteryczne

Kup książkę Światła Północy. Życzenie Harukki. Tom 7

Żywi czy martwi? Porwania ludzi w Meksyku jako narzędzie terroru
Okładka ksiązki - Żywi czy martwi? Porwania ludzi w Meksyku jako narzędzie terroru

Ponad dwadzieścia tysięcy osób w Meksyku uznaje się dziś za zaginione. Ni żywi, nie martwi, bez tożsamości, bez ochrony prawnej, bez nadziei na odnalezienie...

Okładka ksiązki - Psi Patrol. Magiczne obrazki. Psi Patrol na tropie. Psi Patrol. Magiczne obrazki. Psi Patrol na tropie

Książka dla wszystkich, którzy lubią zabawę w wyszukiwanie. Dzięki niezwykłemu wykrywaczowi można zobaczyć to, co było niewidoczne. Magiczne Obrazki to...