Okładka książki - Święta Teresa od Dzieciątka Jezus. (seria: Nasi Patroni)

Święta Teresa od Dzieciątka Jezus. (seria: Nasi Patroni)

Serię Nasi Patroni dedykujemy wszystkim dzieciom, które chcą poznać znanych świętych Kościoła katolickiego. Poszczególne tomiki kolekcji odsłonią przed małymi czytelnikami historie życia wyjątkowych przyjaciół Pana Jezusa.

Święta Teresa od Dzieciątka Jezus była siostrą karmelitanką. Odkryła małą drogę miłości, która zaprowadziła ją prosto do nieba. Została patronką misji i Doktorem Kościoła.

Jeśli chcecie zaprzyjaźnić się ze Świętą Teresą od Dzieciątka Jezus, koniecznie sięgnijcie po tę książeczkę.

Informacje dodatkowe o Święta Teresa od Dzieciątka Jezus. (seria: Nasi Patroni):

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2025-07-07
Tytuł oryginału: Santa Teresa di Lisieux (seria: Il piccolo gregge)

Tagi: Duchowośc i przeżycia religijne Nauczanie religii Publikacje o religiach i wierzeniach dla dzieci i młodzieży - chrześcijaństwo Chrześcijaństwo Opowieści religijne dla dzieci i młodzieży Religie i wierzenia Dzieci od ok. 6 lat

Kup książkę Święta Teresa od Dzieciątka Jezus. (seria: Nasi Patroni)

Modlitwy dzieci Bożych. Moje najważniejsze modlitwy
Silvia Vecchini0
Okładka ksiązki - Modlitwy dzieci Bożych. Moje najważniejsze modlitwy

Modlitwy Dzieci Bożych to seria sympatycznych, pełnych radości książeczek kierowanych do dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. To piękne modlitewniki...

Święta Rita z Cascii. (seria: Nasi Patroni)
Silvia Vecchini0
Okładka ksiązki - Święta Rita z Cascii. (seria: Nasi Patroni)