Okładka książki - Sylvanian Families. Radosne przygody. Urocza i relaksująca kolorowanka

Sylvanian Families. Radosne przygody. Urocza i relaksująca kolorowanka

Ta urocza kolorowanka to sposób na wyciszenie i relaks dla każdego. I prawdziwa gratka dla fanów Sylvanian Families! Kolorowanie ilustracji z milusimi postaciami pomoże Ci odzyskać spokój nawet po najtrudniejszym dniu. Kolorowanki z motywami przyrody i uroczymi elementami ze świata Sylvanian Families to kreatywny sposób na odprężenie. Rowerowa wycieczka, spokojny rejs łódką, ciepły dzień na plaży albo radosny wieczór w wesołym miasteczku... - czeka na Ciebie wiele pełnych ciepła przygód! W każdej książce znajdziesz ich ponad 40! Są tu zarówno scenki z udziałem postaci ze świata Sylvanian Families, jak i pełne harmonii wzory czy pejzaże.

Kolorując kolejne strony, nadasz im swój własny klimat i poczujesz, jak napięcie całego dnia powoli ustępuje, dając miejsce radości.

Ilustracje w książkach są duże i wyraźne, doskonałe do kolorowania flamastrami i wszelkimi innymi technikami, które masz ochotę wypróbować.

Każdy obrazek to jedna kartka. Papier jest wytrzymały, więc możesz eksperymentować z różnymi sposobami kolorowania, tworząc własne wzory i desenie! Nie musisz się obawiać tego, że intensywne kolory flamastrów przebiją, psując kolejny obrazek. Te urocze, relaksacyjne kolorowanki będą doskonałą rozrywką dla wszystkich, niezależnie od wieku. Idealne na prezent dla kreatywnych: dzieci i dorosłych.

Informacje dodatkowe o Sylvanian Families. Radosne przygody. Urocza i relaksująca kolorowanka:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2025-08-27
Tytuł oryginału: Sylvanian Families. Cosy Adventures

Tagi: Książki do kolorowania Dzieci od ok. 5 lat

Kup książkę Sylvanian Families. Radosne przygody. Urocza i relaksująca kolorowanka

Sylvanian Families. Radosne przygody. Urocza i relaksująca kolorowanka - opinie o książce

Wraz z bohaterami z tej popularnej japońskiej serii zjemy naleśniki, wypijemy herbatkę, pojedźmy na łyżwach lub spędzimy miło czas na plaży.

W każdej z tej książeczek znajduje się aż 40 pięknych obrazków do pokolorowania. Czas spędzony z bohaterami serii Sylvanian Familes jest bardzo miło spędzonym czasem, który odpręża.

Ilustracje do pokolorowana są duże i raczej łatwe. Niektóre są bardziej szczegółowe i wymagają większej precyzji, ale nie powinny nikomu sprawić trudności. Ilustracje znajdują się po jednej stronie co pozwala na kolorowanie ich zarówno kredkami jak i pisakami.

Jeśli i Wy lubicie kolorować to polecam obie książeczki, które na pewno przydadzą się na długie jesienne wieczory i nie tylko.

Maluchy to zuchy. Na dworze
Okładka ksiązki - Maluchy to zuchy. Na dworze

Książka dla każdego malucha, która zmieni go w prawdziwego zucha! ,,Maluchy to zuchy. Na dworze" to książka, która nauczy dziecko rozpoznawać przedmioty...

Okładka ksiązki - A ja lubię zwierzęta. Ruchome obrazki. Wesoła zagroda. A ja lubię zwierzęta. Ruchome obrazki. Wesoła zagroda

Trójwymiarowa przygoda z ulubionymi bohaterami! Na okładce książki znajduje się piękny obrazek 3D - wystarczy lekko poruszyć książką i można obserwować...