Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty. Le Cordon Bleu

Ocena: 0 (0 głosów)

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:

- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

- 320 pięknych zdjęć.

Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Informacje dodatkowe o Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty. Le Cordon Bleu:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2024-11-04
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788383530758
Liczba stron: 312
Tytuł oryginału: LÉcole de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines 90 recettes emblématiques France et dailleurs

Tagi: Gotowanie kulinaria itd.

więcej

Kup książkę Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty. Le Cordon Bleu

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Inne książki autora
Literki dla smyka z barankiem
0
Okładka ksiązki - Literki dla smyka z barankiem

Pierwsze ćwiczenia utrwalające znajomość liter: próby w czytaniu, uzupełnianie brakujących liter oraz zadania na spostrzegawczość. Zróżnicowane ćwiczenia...

Światowa historia literatury polskiej. Interpretacje
0
Okładka ksiązki - Światowa historia literatury polskiej. Interpretacje

Światowa historia literatury polskiej. Interpretacje to panoramiczny obraz literatury polskiej wszystkich epok: od średniowiecza po wiek XXI. Tworzy...

Reklamy