Okładka książki - TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA

TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA

Tom 3 cyklu Tajemnica życia

Dzięki książce ,,TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA" uświadomimy sobie, jak wielki wpływ na nasz umysł wywierają dźwięki. Imiona i nazwiska, które zostały nadane nam przez przodków jak też te, które na różnych etapach zdecydowaliśmy się przyjąć, nadają nam tożsamość, inspirują do podejmowania pewnych działań i określają, jakie lekcje otrzymujemy od życia. Dźwięki są w stanie harmonizować nasze relacje z innymi ludźmi, rozbudzać kreatywność, wspierać pamięć, koncentrację i inteligencję, rozwijać umiejętności komunikacyjne, nadawać naszemu życiu strukturę i dyscyplinę, zapewniać zdrowie, sprzyjać podejmowanym przedsięwzięciom oraz przyczyniać się do odniesienia sukcesu. To właśnie dzięki nim, wypełniając swoje przeznaczenie, mamy możliwość zbliżenia się do matrycy źródłowej.

Informacje dodatkowe o TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-12-01
Kategoria: Wiedza ezoteryczna

Tagi: mantry Numerologia dataurodzenia znaczenieimieniainazwiska ezoteryka wiedza świadomość samorozwój

Kup książkę TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA

TAJEMNICA PRZEZNACZENIA ZAWARTA W IMIENIU, NAZWISKU I DACIE URODZENIA - opinie o książce