Okładka książki - W PUNKT. Myśli kard. Grzegorza Rysia, które trafiają w sedno

W PUNKT. Myśli kard. Grzegorza Rysia, które trafiają w sedno

W punkt. Myśli kard. Grzegorza Rysia, które trafiają w sedno to wyjątkowa książka. Gromadzi najciekawsze i najbardziej poruszające myśli kardynała Grzegorza Rysia - historyka Kościoła i jednego z najbardziej rozpoznawalnych kaznodziejów naszych czasów. Zebrane tu refleksje zostały zaczerpnięte z następujących publikacji, które ukazały się nakładem Wydawnictwa Świętego Wojciecha: Mistrzowie drugiego planu. O postaciach biblijnych w rozmowach Małgorzaty Bilskiej, autorstwa Małgorzaty Bilskiej i abpa Grzegorza Rysia oraz Drogi współczucia. rozmowy o miłoścido człowieka, autorstwa Małgorzaty Bilskiej.

Informacje dodatkowe o W PUNKT. Myśli kard. Grzegorza Rysia, które trafiają w sedno:

Wydawnictwo: Święty Wojciech
Data wydania: 2025-11-20
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Religie i wierzenia Religioznawstwo Chrześcijaństwo

Kup książkę W PUNKT. Myśli kard. Grzegorza Rysia, które trafiają w sedno

Psi Patrol. Psi Patrol. SuperKolory
Okładka ksiązki - Psi Patrol. Psi Patrol. SuperKolory

Seria książek SUPERKOLORY to atrakcyjne kolorowanki z rysunkami ulubionych bohaterów. Do każdej z publikacji dołączone są piękne flamastry. Wystarczy,...

Okładka ksiązki - Psi Patrol. Do dzieła! Szczeniaki z Zatoki Przygód. Psi Patrol. Do dzieła! Szczeniaki z Zatoki Przygód

Psi Patrol. Do dzieła! to wyjątkowa książka stworzona dla małych artystów i fanów dzielnych piesków. W środku znajduje się 48 stron z ilustracjami do kolorowania...