Okładka książki - Wejdź w tryb goblina. Stwórz sobie przytulne miejsce, zaakceptuj niedoskonałość i żyj pełnią życia na tym błotnistym padole

Odkryj swojego wewnętrznego goblina! Naucz się dekorować, ubierać, tworzyć, zbierać i żyć zgodnie z goblińskimi zasadami społeczności, różnorodności, nonkonformizmu i radosnego bałaganu.

Czy kiedykolwiek czułeś się dziwnie, nieswojo i bezwolnie? Czy miałeś wrażenie, że jesteś niedoceniany lub jakbyś tu nie do końca pasował? Jeśli tak, to mam dla ciebie świetną wiadomość: prawdopodobnie jesteś goblinem! Oznacza to, że twoje niedoskonałości i dziwactwa to najbardziej niesamowite cechy, jakie posiadasz, i że możesz żyć bardziej harmonijnie, jeśli tylko je zaakceptujesz i rozwiniesz, czerpiąc inspirację z żab, grzybów, mchu, skał i brudu, czyli wszystkiego, co kochają gobliny.

Ta książka pokaże ci, jak celebrować fizyczną i mentalną różnorodność, jak odrzucać uprzedzenia i ogólnie – jak żyć, chłonąc siły z każdej małej radości. Czy grzyb może powiedzieć ci coś na temat mody? Czy ślimak może nauczyć cię, jak poczuć się szczęśliwszym? Oczywiście, że tak! Ale to nie wszystko – dowiesz się także, jak:

stworzyć ogródek z mchu uprawiać i stosować rośliny lecznicze szukać jagód (nawet w mieście!) naprawiać ulubione swetry wyeksponować kolekcję kamieni.

Ale to wciąż nie wszystko!

Książka „Wejdź w tryb goblina” pomoże ci odbudować relację z samym sobą, twoim domem, społecznością i naturą.

Zajrzyj do wnętrza książki!

Informacje dodatkowe o Wejdź w tryb goblina. Stwórz sobie przytulne miejsce, zaakceptuj niedoskonałość i żyj pełnią życia na tym błotnistym padole:

Wydawnictwo: Insignis
Data wydania: 2024-05-15
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Goblin Mode: How to Get Cozy, Embrace Imperfection, and Thrive in the Muck
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Dominika Braithwaite

Kup książkę Wejdź w tryb goblina. Stwórz sobie przytulne miejsce, zaakceptuj niedoskonałość i żyj pełnią życia na tym błotnistym padole

Wejdź w tryb goblina. Stwórz sobie przytulne miejsce, zaakceptuj niedoskonałość i żyj pełnią życia na tym błotnistym padole - opinie o książce

Avatar użytkownika - wanderlust
wanderlust