Okładka książki - Włochy północne

Włochy północne

WŁOCHY PÓŁNOCNE - pomysł na idealne wakacje!

Twój inspirator zaprowadzi cię w każdy zakamarek północnych Włoch. Nic cię nie ominie!

Z nami odkryjesz magię Wenecji, miasta innego niż wszystkie! We Florencji zachwycisz się renesansową architekturą, a w Pizie spróbujesz podtrzymać słynną Krzywą Wieżę. Przemierzysz znany szlak Tre Cime di Lavaredo w Dolomitach i zrelaksujesz się nad brzegiem jeziora Como. Odkryjesz smaki regionu, w tym wyjątkowy Parmigiano Reggiano, oraz spędzisz aktywnie czas w jednym z licznych parków narodowych.

Wspólnie z Magdaleną Ciach-Baklarz opracowaliśmy przewodnik po krainie urodzajnych dolin i malowniczych Alp. Znajdziesz w nim rankingi atrakcji i rekomendacje autorki, knajpki polecane przez miejscowych, intuicyjną nawigację, a do wszystkich wyjątkowych miejsc doprowadzi cię rozkładana mapa.

Magdalena Ciach-Baklarz - autorka popularnego bloga o Włoszech Italia poza szlakiem. Specjalizuje się w podróżach slow i enokulinarnych, najchętniej poza głównymi szlakami turystycznymi.

Informacje dodatkowe o Włochy północne:

Kup książkę Włochy północne

Toskania i Umbria Pascal Lajt
Magdalena Ciach-Baklarz0
Okładka ksiązki - Toskania i Umbria Pascal Lajt

#Firenze #Siena #Pisa #SanGimignano Magdalena Ciach-Baklarz autorka bloga Italia poza szlakiem Toskania i Umbria, czyli nowe spojrzenie na krainę piękna...

Włochy część północa INSPIRATOR PODRÓŻNICZY
Magdalena Ciach-Baklarz0
Okładka ksiązki - Włochy część północa INSPIRATOR PODRÓŻNICZY

Kraina winnic, trufli i włoskiego dolce vita! Gotowe pomysły na idealne wakacje! RZYM - stolica świata WENECJA - karnawał i gondole TOSKANIA - idylliczne...