reklama

Wolność po Bożemu

W życiu każdego z nas są takie wartości, które uznajemy za bezcenne. Jedna z nich to wolność. Jest ona podobna do powietrza - nie myślimy o nim, a jednak bez niego nie jesteśmy w stanie przeżyć.

Obecnie świat odmienia pojęcie ,,wolność" przez wszystkie przypadki, ale to nie sprawia, że jesteśmy wolni. Być może właśnie teraz, bardziej niż kiedykolwiek w historii, jesteśmy uwikłani w niedostrzegalne sieci zniewoleń.

Wolność po Bożemu to prawdziwa podróż ku wolności. Na tej drodze ks. Wojciech Węgrzyniak wskazuje, jakie zniewolenia czyhają aktualnie na człowieka. Jednocześnie daje bardzo konkretne wskazówki na to, jak wolność odzyskiwać. Autor krok po kroku podąża z nami do celu, a jest on bardzo dobrze wyznaczony. Wolność jest w Bogu. On bowiem stworzył każdego z nas wolnym i chce, byśmy pozostali wolni.

Wolność po Bożemu to książka dla Ciebie! Wolności uczymy się całe życie. Może właśnie ta publikacja będzie impulsem do poszukiwania jej w Twoim życiu!

Informacje dodatkowe o Wolność po Bożemu:

Wydawnictwo: Rafael
Data wydania: 2025-04-04
Kategoria: Duchowość, religia

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Wolność po Bożemu

ks. Wojciech Węgrzyniak0
Okładka ksiązki - Wszystko skończy się zmartwychwstaniem. Drogi krzyżowe z księdzem Wojciechem Węgrzyniakiem

Ksiądz Wojciech Węgrzyniak - niezrównany biblista i rekolekcjonista - prowadzi nas na Golgotę, proponując rozważania, które w efekcie każdemu z nas okryją...

Zanim zapomnę, Węgrzyniak 25
ks. Wojciech Węgrzyniak0
Okładka ksiązki - Zanim zapomnę, Węgrzyniak 25

Ksiądz Wojciech Węgrzyniak, porywający mówca, ceniony kaznodzieja, charyzmatyczny kapłan, religijny publicysta. Na jego rekolekcje parafie ustawiają się...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak