Okładka książki - Z wiatru i mgły

Z wiatru i mgły

Tom 5 cyklu Słodki smak trucizny

„Krok po kroku pod moją skórą rozkwitała złość. Nie była to płytka, impulsywnafuria, lecz gęsta, zimna jak rdza, która powoli zjada metal”.

Pokerzysta

Zrobiłby dla niej wszystko. Mógłby nawet umrzeć, jeżeli to oznaczałoby, że ona przeżyje.

Duch

Jest niewiele rzeczy zdolnych go złamać. Gdyby ktoś zapytał, czego się boi, nie potrafiłby odpowiedzieć. Dopiero jedno wydarzenie sprawi, że pierwszy raz w życiu poczuje, czym jest strach.

Ella

Czy może istnieć większy dowód miłości, niż zasłonięcie ukochanej osoby własnym ciałem? Ella wie, że nie. Teraz ona musi go ocalić. Zamierza kłamać, oszukiwać i manipulować. Wszystko, aby tylko wyszedł z tego bagna cały.

Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Z wiatru i mgły:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-03-11

Kup książkę Z wiatru i mgły

Coffee and Cigarettes
Julia Kubicka0
Okładka ksiązki - Coffee and Cigarettes

Zamiast kupić od dealera towar, spędza z nim noc, jeżdżąc starym dodgem challengerem po ulicach Eastville. Marylin Harris to przykładna uczennica i dobra...

Hey, I slept with your crush
Julia Kubicka0
Okładka ksiązki - Hey, I slept with your crush

Jossie Roden jest uczennicą ostatniej klasy liceum w Richmond. Ma przyjaciółkę Holly Willstone i… sypia z Lukiem Prestonem – chłopakiem, w...

Opad
Opad