Okładka książki - ZIMA Z OWIECZKĄ MAGDĄ. Białe święta i rodzinne zabawy

ZIMA Z OWIECZKĄ MAGDĄ. Białe święta i rodzinne zabawy

Zima z owieczką Magdą to ciepła, pełna uroku opowieść o niezwykłym zimowym i świątecznym czasie, jaki owieczka Magda spędza z nowo poznaną rodziną. Razem z Owieczką Magdą dzieci poznają zwyczaje świąt Bożego Narodzenia, uczą się troski o zwierzęta zimą, uczestniczą w Orszaku Trzech Króli i odwiedzają dziadków. Każdy rozdział to osobna przygoda - od rozmowy o polskich tradycjach, poprzez robienie postanowień noworocznych, aż po zabawy w czasie ferii zimowych Książeczka pomaga dzieciom docenić wartości rodzinne i piękno polskiej zimy w górach.

To idealna lektura do wspólnego czytania - zarówno w domu, jak i w czasie ferii. Dzięki owieczce Magdzie najmłodsi nie tylko z uśmiechem spędzą czas, ale też dowiedzą się, jak wygląda zima pełna miłości, tradycji i zabaw na świeżym powietrzu.

Informacje dodatkowe o ZIMA Z OWIECZKĄ MAGDĄ. Białe święta i rodzinne zabawy:

Wydawnictwo: Święty Wojciech
Data wydania: 2025-10-27

Tagi: Religie i wierzenia Chrześcijaństwo Praktyki chrześcijańskie Duchowośc i przeżycia religijne Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 4 lat

Kup książkę ZIMA Z OWIECZKĄ MAGDĄ. Białe święta i rodzinne zabawy