Okładka książki - Zmysły - Twoje ukryte moce

Zmysły - Twoje ukryte moce

Zatrzymaj się na chwilę.

Weź głęboki oddech.

Czy potrafisz poczuć życie wszystkimi zmysłami?

„Zmysły - Twoje ukryte moce” to niezwykła podróż do świata, który nosimy w sobie każdego dnia, choć często o nim zapominamy. To książka o uważności, czułości wobec siebie i o odkrywaniu prostych momentów, które potrafią zmienić sposób, w jaki przeżywamy codzienność.

Autorka zaprasza czytelnika do wędrówki przez sześć zmysłów: smak, węch, wzrok, słuch, dotyk oraz super-zmysł - mowę i myślenie. Każdy z rozdziałów jest przestrzenią zatrzymania, refleksji i doświadczenia.

W książce znajdziesz ponad 260 praktycznych ćwiczeń, setki pytań skłaniających do refleksji oraz afirmacje, które pomagają budować większą uważność, lepiej rozumieć własne emocje i odnaleźć spokój w codziennym życiu.

To nie jest książka, którą się jedynie czyta.

To książka, którą się przeżywa.

„Zmysły - Twoje ukryte moce” można odkrywać samodzielnie lub razem z bliskimi - wiele ćwiczeń zostało zaprojektowanych tak, aby pogłębiać relacje, budować komunikację i uczyć uważnego bycia ze sobą nawzajem.

To ciepły i spokojny przewodnik dla osób, które chcą na nowo poczuć świat - wolniej, głębiej i bardziej świadomie.

W tej książce jest miejsce na Ciebie.

Na Twoje tempo, Twoje emocje i Twoje zmysły.

Informacje dodatkowe o Zmysły - Twoje ukryte moce:

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2025-10-28
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Zmysły - Twoje ukryte moce

96 pytań
Kinga Ludwikowska0
Okładka ksiązki - 96 pytań

Czasem jedno pytanie potrafi otworzyć drzwi, których wcześniej nawet nie zauważaliśmy.   „96 pytań” to zaproszenie do zatrzymania się na...

Zanim odejdzie Tata: Od Córki, która nie zdążyła
Kinga Ludwikowska0
Okładka ksiązki - Zanim odejdzie Tata: Od Córki, która nie zdążyła

Co chciałabyś jeszcze zdążyć powiedzieć swojemu Tacie?   Czasem odkładamy rozmowy na później. Na spokojniej. Na kiedyś.   Myślimy, że jeszcze zdążymy...