Dziś chciałabym podzielić się z Wami moją opinią po przeczytaniu książki.
Poznać możemy historię Ady, młodej dziennikarki, która zmaga się z trudnymi wspomnieniami i życiowymi wyzwaniami oraz Igora pięknego,bogatego, silnego mężczyzny.
Autorka w bardzo delikatny sposób ukazuje jej wewnętrzne zmagania, co sprawia, że bohaterka staje się postacią autentyczną i łatwą do utożsamienia.
Styl autorki jest lekki i przystępny, czyta się bardzo przyjemnie.
Mimo intensywności romansu biurowego, który obfituje w zmysłowe sceny erotyczne, intrygujące są również cięższe tematy – takie jak stalking – które są pokazane w sposób rzetelny i prawdziwy.
Relacja Ady i Igora rozwija się w ekspresowym tempie.
To niezwykle pasjonujące, lecz pewne momenty wydają się zbyt intensywne jak na tak krótki czas znajomości.
Mimo to ich historia wnosi do fabuły ogień i napięcie!
Poruszenie tematy lęków oraz problemów emocjonalnych postaci to zdecydowany atut powieści – podkreśla to wagę wsparcia bliskich osób oraz znaczenie otwartości na drugiego człowieka.
„Zostań na zawsze” to słodko-gorzka opowieść o miłości pełnej emocji, namiętności oraz wyzwań.
Oferuje czytelnikom wiele wzruszeń oraz refleksji nad ludzkimi lękami i relacjami.
Jeśli szukacie książki przepełnionej namiętnością oraz trudnymi tematami – „Zostań na zawsze” jest dla Was!
Jestem przekonana, że autorka stanie się tą, która skradnie Wasze serca!
Czekam na dalsze losy Ady i Igora – kto wie może powstanie kolejna książka o tych bohaterach?
Czytając książki autorki zachwycają mnie one coraz bardziej i nie mogę doczekać się kolejnych historii!
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2024-05-11
W tle powieści rachunki do wyrównania. Mafia. Ciagłe zagrożenie. A w środku tego młodziutka Sin, która poznając pewnego mężczyznę o tajemniczym imieniu...
Przeszłość, teraźniejszość i przyszłość Kamili są ze sobą ściśle powiązane. W jej życiu nie ma miejsca na błędy, bo błędy rodzą niepożądane konsekwencje...
Przeczytane:2025-04-07, Ocena: 6, Przeczytałem, Mam,
Dziś chciałabym podzielić się z Wami moją opinią po przeczytaniu książki.
Styl autorki jest lekki i przystępny, czyta się bardzo przyjemnie.
Mimo intensywności romansu biurowego, który obfituje w zmysłowe sceny erotyczne, intrygujące są również cięższe tematy - takie jak stalking - które są pokazane w sposób rzetelny i prawdziwy.
Relacja Ady i Igora rozwija się w ekspresowym tempie.
Mimo to ich historia wnosi do fabuły ogień i napięcie!
Poruszenie tematy lęków oraz problemów emocjonalnych postaci to zdecydowany atut powieści - podkreśla to wagę wsparcia bliskich osób oraz znaczenie otwartości na drugiego człowieka.
,,Zostań na zawsze" to słodko-gorzka opowieść o miłości pełnej emocji, namiętności oraz wyzwań.
Jeśli szukacie książki przepełnionej namiętnością oraz trudnymi tematami - ,,Zostań na zawsze" jest dla Was!
Jestem przekonana, że autorka stanie się tą, która skradnie Wasze serca!
Czekam na dalsze losy Ady i Igora - kto wie może powstanie kolejna książka o tych bohaterach?