A miał być happy end

Tom 3 cyklu A miało być tak pięknie!
Inne wydania:

Poznajcie Dominikę, dla przyjaciół Mikę, kobietę, która pomimo dwóch rozwodów czerpie z życia pełnymi garściami i potrafi walczyć o swoje.

Mika bardzo młodo została mamą, małżeństwo nie przetrwało i kiedy znowu się zakochała i zaufała, małżeństwo się rozpadło. Mika jest producentką telewizyjną i świetnie sobie radzi. Jednak na horyzoncie pojawią się problemy. Byly mąż znalazł sobie młodą partnerkę, na którą wydaje mnóstwo kasy i stale próbuje dogryźć byłej żonie. Do tego dochodzą problemy miłosne jej starszego syna.

Mika sama musi poradzić sobie z problemami. Na szczęście zawsze może liczyć na rodzinę i na mężczyznę, który pojawił się w jej życiu w odpowiednim momencie.

Dominika to silna i przebojowa kobieta, która wiele w życiu przeszła i tak jak każdy człowiek ma czasami wszystkiego dosyć, jednak nie poddaje się, bo ma dla kogo żyć.

Podczas lektury nie zabraknie wzruszeń.

Liczę na ciąg dalszy, bo nie wszystkie kwestie zostały wyjaśnione, a ja z przyjemnością poznam dalsze losy Dominiki.

Informacje dodatkowe o A miał być happy end:

Wydawnictwo: Słowne z uczuciem
Data wydania: 2021-04-14
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: bóg

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce A miał być happy end

Kup książkę A miał być happy end

Abonent czasowo niedostępny, czyli rozwód po polsku
Katarzyna Kalicińska0
Okładka ksiązki - Abonent czasowo niedostępny, czyli rozwód po polsku

Dalsze losy pełnej energii i optymizmu Dominiki, znanej z książki ,,A miało być tak pięknie!". Mika, lat trzydzieści z pewnym plusem, ma udane małżeństwo...

A życie toczy się dalej
Katarzyna Kalicińska0
Okładka ksiązki - A życie toczy się dalej

Czy jest gotowa zacząć od nowa jeszcze jeden raz? Dominika wreszcie czuje się naprawdę spełniona. Zaręczyny z Jeremim sprawiły, że na dobre uwierzyła...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak