Okładka książki - All or Nothing

All or Nothing

Tom 2 cyklu All (Matoga)

Dalsze losy Alana i Natalie!
📖Mijają dwa lata od dramatycznych wydarzeń z którymi Alan nie może się pogodzić.Pragnie odkryć prawdę,czego skutkiem jest zaniedbywanie Natalie.
Czy powrót do przeszłości jest dobrym rozwiązaniem?

💙Historia bohaterów pokazuje siłę miłości i dużego zrozumienia podczas łączenia pracy z życiem osobistym.Tworzenie związku z osobą,która jest dla nas najważniejsza jest swoistym wyzwaniem,gdy trzeba słuchać się ojca i narzucanej przez niego zadaniom.

💙Podziwiałam postać Natalie za jej cierpliwość,oddanie i lojalność.Od samego początku zaskarbiła sobie moją sympatię.Bardzo dużo rozumie i wybacza,mimo odsuwania jej na dalszy plan.Jest dziewczyną,która jest wierna i potrafi wiele znieść dla miłości.
Natomiast Alan podnosił niejednokrotnie moje ciśnienie.Odkrycie prawdy przyćmiewał jego świat.Żyje przeszłością,sprawiając krzywdę najbliższym.

💙Jest to rewelacyjna kontynuacja losów bohaterów.Obrazuje świat młodych osób,których życie nie oszczędza.Musza łączyć wiele funkcji w życiu,by zasłużyć sobie na uznanie.Sa oni bardzo pozytywnymi postaciami potrafiącymi zaciekawić od samego początku.

💙Choć w tle czuć mafię to główny wątek histori jest z gatunku new adult.Pokazuje związek dwójki młodych osób dla których świat ciągle przynosi coś nowego i ciekawego.
➡ Musicie to przeczytać!Gwarantowany miło spędzony czas z bohaterami 🔥

Zobacz opinie o książce All or Nothing

Kup książkę All or Nothing

All We Have is Now
Dominika Matoga0
Okładka ksiązki - All We Have is Now

Dla fanów Nero! „– Próbuję cię chronić, dziewczyno, nie widzisz tego? – Ty mnie nie chronisz. Ty mnie pilnujesz”. Emily Brown...