Okładka książki - Arogant

Arogant

Tom 1 cyklu Grzeszni

"Arogant" tom pierwszy serii "Grzeszni" romansu od Anny Rose.

Liv to młoda dziewczyna po przejściach, próbuje zacząć żyć po śmierci swojej siostry bliźniaczki. Przeprowadza się do Miami do kuzyna Bena. W ślad za nią wyrusza przeszłość, od której nie może się uwolnić.

Hunter to typ bad boy'a. Szybkie samochody, chętne kobiety i imprezy to jest jego świat a on jest w nim królem. Dla niego miłość czy związek z kobietą nie istnieje.

Ich pierwsze spotkanie to iskry napięcia, z kolejnymi nie jest lepiej. Liv za wszelką cenę chce pokazać mężczyźnie, że nie jest jedną z dziewczyn, które on może mieć. On natomiast zaczyna pragnąc jej jak żadnej innej, tylko może być już za późno. Jego przyjaciel Ash staje między nimi.

Kogo wybierze dziewczyna ?

Czy Hunter zawalczy i podejmie się ryzyka ?

Uwielbiam romanse, które mają w sobie wątek hate-love. A autorka w tej powieści dodatkowo dodała ciekawy motyw rywalizacji między przyjaciółmi. Tworząc ciekawą, wciągającą i niebezpieczną historię.

Ogromnie spodobali mi się bohaterowie tej powieści. Byli świetnie dopracowani. On stu procentowy mężczyzna, chociaż troszkę porywczy i wybuchowy. Ona pewna siebie kobieta z ciętym językiem oraz z pomysłami, które nie raz wywołały wybuchy śmiechu.

Od początku autorka znakomicie stworzyła te iskry przyciągania, zauroczenia między bohaterami. Ciekawym elementem jest to, że czytelnik może poznać tą samą sytuację z perspektywy obojga postaci. Ale, żeby nie było tak kolorowo, Ana Rose wplątała w tą powieść nie tylko dreszczyk niebezpieczeństwa, mamy tu równie adrenalinę jaka towarzyszy bohaterom podczas nielegalnych wyścigów.

Znakomicie spędziłam czas z lekturą. Ogromnie polecam ♥️

Dodał/a opinię: Dominika Witos

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Arogant

Kup książkę Arogant

Korzystaj z każdej chwili i nigdy, przenigdy nie oglądaj się za siebie. Żyj tak, jakby jutro wszystko miało się skończyć. I nigdy niczego nie żałuj!

Więcej cytatów z tej książki

Wroga Miłość
Ana Rose0
Okładka ksiązki - Wroga Miłość

Co byś zrobiła, gdyby całe Twoje życie było skupione na ukrywaniu się? Gdy nie możesz żyć pełnią życia, bo ciągle zagraża Ci śmiertelne niebezpieczeństwo...

Zdradliwy los
Ana Rose0
Okładka ksiązki - Zdradliwy los

Życie bywa przewrotne. A szczególnie u tej pary. Shane już raz stracił rodzinę. Więc nie na rękę była mu nowa siostra i ugodowa macocha. Natomiast...