Okładka książki - Arystokrata

Arystokrata

"Arystokrata" to historia miłosna Felicity i Leo, którzy pochodzą z totalnie różnych światów. On pochodzi z arystokratycznej rodziny, w której panują pewne zasady i oczekiwania. Ona to skromna dziewczyna, która mieszka z przybraną mamą. Latem połączy ich wakacyjna miłość, ale później każde z nich musi iść w swoją stronę.
Rozstanie z ukochanym okazało się dla Felicity ciężkim przeżyciem.
A co zrobi, gdy po pięciu latach po powrocie Leo do Anglii dostanie list, który może zmienić wszystko w jej życiu?

Idealna książka dla fanów komedii romantycznych z motywem zakazanego związku. Między bohaterami czuć iskry pożądania. Świetne dialogi, urzekająca i wciągająca fabuła. Nie zabraknie emocji i wzruszeń. Autorka potrafi dostarczyć wrażeń swoim czytelnikom. Gwarantowana dobra zabawa.
To historia, która pokazuje, że miłość istnieje, a my możemy poznać kogoś tuż za rogiem. Przekonacie się, że dla miłości warto pokonać wszelkie przeszkody i zawalczyć o swoje szczęście.
Nie mogłam odłożyć tej książki dopóki nie poznałam zakończenia tej historii. Przeczytałam tę książkę w szybkim tempie.
Autorka ma lekki i przyjemny styl. Zawsze czekam na jej kolejne książki i nigdy nie zawiodłam się. Możecie brać w ciemno.
Polecam tę książkę na wakacyjne wyjazdy.

BRUNETTE BOOKS

Kup książkę Arystokrata

Gdy skończy się sierpień
Penelope Ward0
Okładka ksiązki - Gdy skończy się sierpień

Rok temu Heather Chadwick miała jeszcze naście lat i sporo planów na przyszłość. Niestety, wszystko się zmieniło. I to na gorsze. Jej ukochany zdradził...

Antychłopak
Penelope Ward0
Okładka ksiązki - Antychłopak

Autorka bestsellerów New York Timesa Co może zrobić ze swoim życiem samotna matka niemowlęcia? Carys na razie nie mogła wrócić do pracy, przecież nie...