🩺„ARYTMIA 2” jest historią po której nic nie jest już tak samo. To opowieść dwóch młodych i ambitnych lekarzy,którzy poznając się, ich świat zmienia się bezpowrotnie.
🩺Alessia jest 26-letnią dziewczyną marzącą o pracy chirurga na własnych zasadach.Jej przeszłość i złe wybory nie pozwalają odciąć się od nich i na nowo wracają.
🩺Ryan jest najstarszym z rodzeństwa,to nadal nie poczuł iskry,by się ustatkować. Dopiero wkroczenie do jego życia Alessi zmienia to. Niestety nieufność i brak dania szansy na szczere rozmowy doprowadza to wielu zawirowań i cierpienia.
🩺Powieść w znakomity sposób zabiera czytelnika na salę operacyjną i towarzyszeniu bohaterów podczas ich pracy w ratowaniu ludzi. Także praca w przychodni i codzienny kontakt z pacjentami przynosi wiele nieprzewidywalnych momentów. Momentów grozy i strachu o życie. To daje początku otworzenia oczu oraz poczucia tego,co w każdej chwili można stracić.
🩺Nie sposób zapomnieć o szybkiej jeździe motocyklem i samochodem. To łączy bohaterów i to samo zaczyna dzielić,gdy przeszłość powróci, a wraz z nią niedopowiedzenia i łzy.
🩺„ARYTMIA 2” to zachwycający romans medyczny z młodymi bohaterami,którzy ciężką pracą chcą osiągnąć sukces zawodowy. Pasja do zawodu oraz szybkiej jazdy ich łączy,ale nic nie jest proste,gdy życie pokazuje nieprzewidywalne momenty oraz bezpowrotną stratę.
🩺Pojawiający się rodzice bohaterów ( mogliśmy ich historie poznać w „Prześladowcy” i „Arytmi” ) pokazują miłość do dzieci oraz ochronę.Cudowni było ponowne się z nimi spotkać.
🩺Jestem zachwycona historią bohaterów i was zachęcam do jej poznania-czytajcie❕
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-05-06
Barbara Dębska
Autorka serii mafijnej „Niezłomne” i powieści Danielle! Szesnastoletnia Serena Lillard jest córką lekarzy i już dawno postanowiła, że kiedyś...
Początek studenckiego życia, gra w hokeja i znienawidzona przybrana siostra. Asher Barkley właśnie rozpoczyna nowe życie z daleka od rodzinnego miasta...