Okładka książki - Bosa do mnie przyjdź

Bosa do mnie przyjdź

Możliwość spełnienia marzeń przyodziewa maskę radości, lecz wielkie rozczarowanie, zamiast szczęścia, na twarzy Eve gości.

Przyjeżdża do Nowego Jorku, by spełniać swe marzenia, lecz czeka ją zawód, bo pracy nie ma.

Zamiast kosztować cudownego życia w  nowojorskich klimatach, chłonie męską atmosferę swojego kamrata, co wraz z Ianem tajemnicę mają i stopniowo czytelnicy ją odkrywają.

Ależ to niesamowita książka. Porusza temat choroby lękowej, społecznej oraz utraty kogoś bliskiego. Emocje wypływają z niej w nurt oceanu, by snuć się  po tafli uczuć. Miłość odziera swoje warstwy, jak z cebuli. Poznamy miłość braterska i tą prawdziwą, romantyczną. Ta powieść na niesamowitą magię, pozwalając pochłonąć mi 400 stron w jeden dzień.

Ociekająca dreszczem, niesamowitą siłą bohaterki. Wyłapiemy przedzierającą się przeszłość i sekrety ukrywane w czterech ścianach  apartamentu. Serdecznie polecam.

Informacje dodatkowe o Bosa do mnie przyjdź:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-02-06
ISBN: 9788383522005
Dodał/a opinię: Dominika Kus

Zobacz opinie o książce Bosa do mnie przyjdź

Kup książkę Bosa do mnie przyjdź

Jeśli się odważysz
Maja Drożdż0
Okładka ksiązki - Jeśli się odważysz

Czasami mogłoby się wydawać, że samotność jest jedynym wyjściem, aby uchronić się przed rozczarowaniem. Takiego zdania jest Nina, która pragnie odzyskać...

Zawierucha
Maja Drożdż0
Okładka ksiązki - Zawierucha

Młoda kobieta porzuciła miasto, które znała od urodzenia i zmieniła swoje imię, żeby nikt nie mógł jej odnaleźć. Chciała tylko komuś pomóc, ale wtrącając...