Okładka książki - Cena nie gra roli

Cena nie gra roli

„Świat modelingu męskiego jest bardzo brutalny. Potrafi wciągnąć, przeżuć i wypluć.” Jakub Kucner aktor telewizyjny i teatralny, zdobywca tytułu Mistera Polski w 2017 roku i nie tylko, książką „Cena nie gra roli” zabiera nas w tak szokujący i brutalny świat, że wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem tej wstrząsającej historii. Nawet sobie nie wyobrażacie, z jak brutalną rzeczywistością można się zmierzyć w świecie męskiego modelingu oraz wszelkich konkursów na najprzystojniejszych mężczyzn i chłopców. Poznajemy tu kilku bohaterów, a dzięki rozdziałom pisanym, z ich perspektywy, dokładnie możemy śledzić ich losy. Intrygujące, bo nie spersonalizowane, prawie do samego końca, choć nie mniej wstrząsające, wspomnienia jednego z nich, są bardzo interesującym dodatkiem do teraźniejszych wydarzeń. Próba odkrycia prawdy, która prowadzi do „wdepnięcia” w okropny, choć z zewnątrz wydający się, przepięknym, świat. Ogromne pieniądze, które przesłaniają zdrowy rozsądek, zmuszają do robienia okropnych rzeczy, utraty szacunku do siebie, a czasem nawet życia. To wszystko co się tu dzieje, to wszystko, do czego zdolni są sami bohaterowie, to wszystko, co jak sam autor pisze, w niemałej części nie jest tylko fikcją literacką, czyni tę książkę szalenie interesującą. Równie zaskakująca, co wstrząsająca końcówka sprawia, że już teraz czekam z niecierpliwością na kolejną część tej historii, bo autor zostawił nas z większą ilością pytań, niż odpowiedzi, chociaż te otrzymane - na prawdę szokują. Reasumując - bardzo podoba mi się styl pisarki Jakuba Kucnera. Potrafił wstrząsnąć, zszokować, ale też tak zaintrygować sposobem poprowadzenia tej historii i jej bohaterów, sprawiając, że ma się ochotę na więcej. Polecam!

Informacje dodatkowe o Cena nie gra roli:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-02-27
ISBN: 9788383521947
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Cena nie gra roli

Kup książkę Cena nie gra roli