📸„Cheat Destiny” to historia w której zatracimy się z bohaterami podczas ich rocznego wypadu,by wykonać zdjęcia,które dadzą możliwość wygrania i rozwoju.Ich podróż zaowocuje w moc wrażeń i chwil pozwalających zrozumieć,że warto realizować swoje marzenia.Nie wolno poddawać się,gdy jest ciężko i gdy najbliżsi tego nie akceptują.Samorealizacja jest początkiem wiary w siebie i ratunkiem,by być po prostu szczęśliwym.
📸Relacja bohaterów od początku jest bardzo wybuchowa.Wszystkie dzieje się za sprawą przypadków,które drażnią ich i powodują,że działają na siebie jak płachta na byka.Cięty język,zwariowane sugestie bądź wzajemna ochrona jest początkiem niezwykłej relacji,która uczy wiele istotnych rzeczy.Razem pracują na sukces i jednocześnie doświadczają wiele chwil pozwalających lepiej się poznać.
📸W tej powieści poruszany jest także ważny temat rodzinnej przemocy,która odciskuje piękno na przyszłości.Piętno niosące niezrozumienie i wewnętrzny lęk przed życiem.To łamie serce,ponieważ rodzice powinny być wsparciem a nie osobami krytykującymi i ciągle niezadowoleni z zachowań dzieci.
📸„Cheat Destiny” to świetna historia o spełnieniu marzeń i wiary w lepszą przyszłość.Z bohaterami spędzamy chwile pełne refleksji,pracy nad idealnymi zdjęciami oraz momentami smutnymi.A pomiędzy tym rodzi się pożądane,które jest odrzucanie,bo trudno im uwierzyć w odnalezieniu prawdziwego uczucia…Czy dadzą sobie szansę na wspólną przyszłość,gdy los przyniesie stratę i ból?Tego dowiecie się,sięgając po tą książkę
📸Czytajcie-gorąco polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe