Ta książka @annahniemczynow_official zdecydowanie różni się od tych, które miałam przyjemność czytać.
Na zdjęciach publikowanych w internecie autorka jawi się jako pełna energii i charyzmy, radosna i zawsze pięknie uśmiechnięta kobieta, z ciepłymi ognikami w oczach. W życiu nie przyszłoby mi do głowy jak wiele przeszła w życiu.
Ta książka to zbiór opowieści z życia autorki. Intymne wyznania, które moim zdaniem świadczą o niebywałej odwadze. Bo trzeba takową mieć, aby mówić z taką szczerością o bolesnych doświadczeniach.
Molestowanie, trudne dzieciństwo i brak wsparcia najbliższych, anoreksja, rozwód, samotne macierzyństwo, a to i tak nie koniec.
Chylę czoła, bo niejedna osoba załamałaby się pod ciężarem tych bolesnych doświadczeń. Jestem pełna podziwu siły, determinacji i wiary, która pomogła Pani Ani podnieść się z kolan, wybaczyć i iść dalej, by spełniać swoje marzenia.
Bardzo poruszająca, a zarazem pobudzająca do refleksji i pokrzepiająca lektura.
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2023-10-11
zaczytanababka
Do gabinetu dr Romy Jasińskiej przychodzi mężczyzna z małą dziewczynką. W pięknej pani doktor rozpoznaje kobietę, której szukał przez wiele lat. Dlaczego...
Moc w słabości się doskonali, a nic, co ludzkie, nie jest nam obce. Na drodze ziemskiej wędrówki doświadczamy różnego rodzaju zdarzeń. W dobie...
Nic samo się nie wydarza. Wszystko jest konsekwencją czegoś.