Okładka książki - Co zrobi Frania? (Tom 10). Nowe wyzwania. Co zrobi Frania? Tom 10

Co zrobi Frania? (Tom 10). Nowe wyzwania. Co zrobi Frania? Tom 10

Frania kończy już 6 lat! 🎂

Ta mała, rezolutna wesoła dziewczynka to bohaterka serii: Co zrobi Frania? Wydawnictwa Świetlik. Właśnie ukazała się kolejna część jej przygód, w których dzieci kształtują w sobie umiejętności społeczne przydatne na każdym etapie życia.

Urodzinowy dzień to bardzo ważne wydarzenie, w końcu Frania odchodzi dziś swoje szóste urodziny. Po południu do Frani przychodzą goście, którzy swoim prezentem psują jej dobry humor. Ciociobabcia i wujkodziadek chcą sprawdzić, jak idzie jej z czytaniem co dla Frani jest bardzo stresujące. Mama w porę ratuje sytuację i chowa grę.

W przedszkolu czeka na Franie najnudniejsze zadanie- rysowanie szlaczków. Jednak praca nie idzie zgodnie z planem, i zamiast szlaczków na kartce Frani pojawiają się macki ośmiornicy 🐙.

Podczas Akademi z okazji pierwszego dnia wiosny Frania ma wyrecytować krótki wierszyk. Dzisiejszego dnia można było odczuć zdenerwowanie, a sprawy nie ułatwił niewygodny galowy strój. Kiedy nadeszła kolej Frani na recytowanie, stres przejął nad nią kontrolę ale koniec końców rodzice nagrodzili ją gromkimi brawami. 👏🏻

Serdecznie zachęcam Was do poznania całej serii o Frani, gdyż wniesie do Waszego życia wiele radości, a dzieci będą mogły utożsamić się z bohaterką i jej życiowymi przygodami!

Informacje dodatkowe o Co zrobi Frania? (Tom 10). Nowe wyzwania. Co zrobi Frania? Tom 10:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-03-12
Dodał/a opinię: wobiektywiemamy_

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Zobacz opinie o książce Co zrobi Frania? (Tom 10). Nowe wyzwania. Co zrobi Frania? Tom 10

Kup książkę Co zrobi Frania? (Tom 10). Nowe wyzwania. Co zrobi Frania? Tom 10

Co zrobi Frania? Oczekiwanie na święta
Barbara Supeł0
Okładka ksiązki - Co zrobi Frania? Oczekiwanie na święta

Cześć, mam na imię Frania. Mam tyle samo lat, co palców u ręki, czyli pięć. Mam też piętrowe łóżko i starszego brata Ryśka. I jeszcze siostrę Anielkę,...

Co zrobi Anielka na placu zabaw
Barbara Supeł0
Okładka ksiązki - Co zrobi Anielka na placu zabaw

Co zrobi Anielka? Otwórz okienko i się przekonaj! ,,Co robi Anielka" to seria książek z okienkami skierowana do maluchów, autorstwa Barbary Supeł, z...