Porywająca historia córki rosyjskiego oligarchy,która wydawałoby się,że nic jej nie brakowało.Dopiero poznawszy szczegóły z jej życia mamy pełny obraz dziewczyny,która była marionetka w rękach ojca.Byłam zszokowana sposobem wychowywania,a raczej dyktatury ojca na jedynej córce,która miał.Dla niego nie liczą się więzy krwi-tylko władza.
Dzięki wplątanemu w fabułę romansu Sonii z ochroniarzem robi się pikatnie i niebezpiecznie.Od pierwszej strony autorka raczy czytelnika wielkimi emocjami i jedna wielka niewiadomą wydarzeniami brnącymi do przodu.Jest odważnie i tajemniczo.
Odrazu pragnęłam poznać dokładny powód działania Leo.Dążenie do odkrycia prawdy jest połączone z przewrotnością zdarzeń.W pewnym momencie fabuła zmienia się o sto osiemdziesiąt stopni.I dzięki temu moje zdziwienie było jeszcze większe.
Autorka potrafiła do ostatniej strony budować napięcie nie odkrywając wszystkich kart!Fabuła jest bardzo przemyślana.Ciąg zdarzeń idealnie gra z przebiegiem akcji.I to podobało mi się w lekturze.
Nie przejdźcie obojetnie obok tej książki.Przekonacie się,że życie w luksusie może przynieść niewyobrażalna ilość bólu,złych wspomnień i cierpienia.Marzeniem jest codzienne życie pośród ludzi mając zwyczajne problemy.
Z całego serca polecam.
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2023-02-22
Barbara Dębska
Szczęście bywa kruche niczym pierwszy lód na tafli jeziora. Mia i Antek przekonują się o tym na własnej skórze. Splot nieszczęśliwych wypadków sprawia...
Uważaj, na co się zgadzasz. Czasem jeden podpis może wywrócić życie do góry nogami. Nie wszyscy potrafią mężnie stawić czoła przeciwnościom losu. Zdecydowanie...