Okładka książki -  Corpus Delicti

Corpus Delicti

💚Drugi tom dylogii „Ex Delicto” mnie oczarowała.Zaznaczę,że warto poznać I tom,by w pełni zrozumieć niektóre wątki dziejące się w książce.Lena i Martin są nieodłącznymi i ważnymi postaciami w historii Mii i Eliasa.Cała czwórka tworzy spójną historię.Łączy ich nie tylko więzy krwi,praca,ale również przyjaźń.Każdy z bohaterów swoim oddaniem pokazuje czym jest przyjaźń i troska.Ich kocha się całym sercem.

💚Wrócę do naszych głównych bohaterów-Mii i Eliasa.Duet,który ukazuje piękno miłości oraz walkę o uczucia.Nawet raniąc się-chcą ochronić drugą osobę.To czyni wydarzenia dynamiczne i obezwładniające.Każdy szczegół z ich życia jest istotny.Przeszłość i niosące z nią przeżycia powodują,że zachowują się tak,a nie inaczej.Mogłabym przyczepić się do niektórych zachowań bohaterów,jednak po trochę ich rozumiem.Dzięki temu wszystko im wybaczam.

💚Pomiędzy poznawaniem losów bohaterów otrzymujemy szczegółowe śledztwo,które ciągle się zapętla.Wgłębiając się w jego szczegóły nie można oderwać się od tej historii.To lubię w książkach,więc to duży plus tej powieści.

💚Nowe oblicze autorki bardzo mi się podoba i chcę więcej tak ekscytujących historii.Ogromne uznanie za wnikliwość poprowadzonego śledztwa i połączenia prywatnego życia postaci.

➡Historia dostarcza masę emocji poprzez połączenie nuty kryminału i romansu.Nie przechodźcie obojętnie obok tej książki.
POLECAM📖

Kup książkę Corpus Delicti

Skrzydłowy
Anne Marie0
Okładka ksiązki - Skrzydłowy

Czasem trzeba spaść ze szczytu na samo dno, by móc wzlecieć jeszcze wyżej niż do tej pory W życiu Piotrka liczą się tylko trzy rzeczy: imprezy, kobiety...

NieDobrane święta
Anne Marie0
Okładka ksiązki - NieDobrane święta

„I jak ja miałam się skupić teraz na swoich idealnych świętach, jak taki Grinch imieniem Anita Wasilewska, będzie próbował mi je zniszczyć pracą...

Opad
Opad