Baśka i Zuza to przebojowe redaktorki programu Witaj, Warszawo! Program prowadzą z pasją i wielkim zaangażowaniem, dlatego gdy Baśka na pchlim targu kupuje zabytkową toaletkę i odnajduje w nim list sprzed lat, postanawia odnaleźć adresata. Czy Baśce uda się poznać historię tajemniczego listu? Kim jest adresat?
CZEKAM NA CIEBIE to powieść obyczajowa, taka z nutką romantyczności, oparta na tajemnicy z przeszłości. Jeśli lubicie takie połączenia, to książka dla was.
Znacie twórczość pani Ilony? Ja poznałam go czytając cykl Twoja tajemnica, i miło je wspominam. Natomiast ta, najnowsza powieść jeszcze bardziej przypadła mi do gustu, za sprawą zimowej otoczki i samej w sobie opowiedzianej historii.
Autorka, i tym razem przedstawiła bardzo realne bohaterki oraz fabułę, która mnie totalnie pochłonęła. List, tajemnica, niespełniona miłość sprzed lat, to coś co lubię w takich powieściach. Z czystą przyjemnością śledziłam losy dziewczyn i Antoniego, właściciela pracowni krawieckiej, po cichu licząc na to, aby odnalazł zaginioną przed laty Jadwigę.
Na duży plus zasługuje wątek pracowni krawieckiej prowadzonej z pasją oraz kreacja postaci Antoniego. Czuć, że autorka włożyła w nią ogrom serca, dlatego wzbudza pozytywne uczucia od samego początku.
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-10-26
kotoksiazka
Nowa powieść autorki bestsellerowego ,,Pozwól mi kochać"! Klara Horczyńska ma niespełna trzydzieści lat, jest wziętą modelką, szturmem podbija...
Życie potraf być nieprzewidywalne. Czasami daje nadzieję, innym razem znienacka ją odbiera. To suma uczuć, zdarzeń i spotkań, które kształtują nas każdego...