Okładka książki - Czerwony rynek.Na tropie handlarzy organów,złodziei kości,producentów krwi i porywaczy dzieci

Wstrząsająca książka która odsłania kulisy handlu ludzkim ciałem.Książka jest podzielona na różne rozdziały które to opisują każdy proceder z ososbna.Znajdziemy tu handel kośćmi,nerkami,krwią,komórkami jajowymi,handel dziećmi a także wynajmowanie się w celu testowania leków.Człowiek na czerwonym rynku jest tylko towarem za który inni słono płacą.Książka jest drastyczna właśnie dlatego że jest prawdziwa,to nie jakiś zwykły horror tylko smutna rzeczywistość.

Informacje dodatkowe o Czerwony rynek.Na tropie handlarzy organów,złodziei kości,producentów krwi i porywaczy dzieci:

Wydawnictwo: Czarne
Data wydania: 2014-02-24
Kategoria: Literatura faktu, reportaż
ISBN: 978-83-7536-543-6
Dodał/a opinię: kocik83

Zobacz opinie o książce Czerwony rynek.Na tropie handlarzy organów,złodziei kości,producentów krwi i porywaczy dzieci

Kup książkę Czerwony rynek.Na tropie handlarzy organów,złodziei kości,producentów krwi i porywaczy dzieci

Śmierć na Diamentowej Górze. Amerykańska droga do oświecenia
Scott Carney0
Okładka ksiązki - Śmierć na Diamentowej Górze. Amerykańska droga do oświecenia

W 2012 roku trzydziestoośmioletni Ian Thorson zmarł w górach w Arizonie z powodu odwodnienia i dyzenterii. Medytował w pobliżu ośrodka, w którym...

Śmierć na Diamentowej Górze
Scott Carney0